Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 23. den (24.1.2022)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

Dopoledne vložte veškerou energii do toho, co potřebujete mít hotové rychle a dobře. Odpoledne, kdy bude Mars v Kozorohu, se všechno zpomalí.

Býk

Potíže mohou být s kamarády, které život silně skřípl. Vy byste jim moc rádi pomohli, ale je vám jasné, že vaše rady poslouchat nechtějí a nebudou.

Blíženci

To, že se se svými sny loučíte, není sice příjemné, ale vás to z míry nevyvede. Víte, že nepodařené věci odcházejí proto, aby ty podařené mohly přijít.

Rak

Citliví jste zvláště na lidi, kteří se vám snaží vnutit svou nepravdu a ani se u toho nezačervenají. Těm pak svůj názor sdělíte hodně tvrdě a ostře.

Lev

Dopoledne, kdy máte Lunu v sektoru lásky a romantiky, se s miláčkem domluvte na společných aktivitách. Vstříc si vyjdete rádi a hlavně bez problémů.

Panna

Mars, který se odpoledne dostává do Kozoroha, vám přidává sebedůvěru a chuť dokázat i to, co se objektivně zvládnout nedá. Vám se to však podaří!

Váhy

Své omyly berte jako něco, co se stává. Musíte je však co nejrychleji uvést na pravou míru. Dopoledne to půjde, ale večer by to mohlo dělat potíže.

Štír

Mars, který vstupuje do vašeho sektoru komunikace, vám dává odvahu nazvat věci pravými jmény. Nebojte se a nahlas řekněte to, co si myslíte!

Střelec

S tím, abyste věci nazvali pravým jménem, problémy nemáte. Nevhodně voleným slovem si ale můžete ke svým nynějším odpůrcům přidat ještě i nějaké další.

Kozoroh

Na přetřes se dostanou záležitosti, jimiž jste se koncem roku věnovat nemohli. Odklad se ukáže jako velice užitečný. Tentokrát půjde všechno dobře.

Vodnář

Luna ve vašem sektoru dalekých cest vám přinese vynikající nápad na dovolenou. Vy i partner uznáte, že je čas, abyste si začali plnit staré sny.

Ryby

Návraty do bodu, kdy se váš partnerský vztah začal kazit, je nemožný. Můžete ale udělat tlustou čáru a rozhodnout se, že začnete tady a teď.

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA