Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 19. den (20.1.2022)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

Děti vám vyrazí dech svým samostatným rozhodováním. Najednou pochopíte, že máte vedle sebe rozumné lidi, kteří to mají v hlavě opravdu srovnané.21.1 - PátekVstup Slunce do Vodnáře příjemně změní atmosféru, která kolem vás panuje. Konečně pochopíte, co máte dělat, abyste si život dál zbytečně nekomplikovali.

Býk

O plánech, které máte, raději s nikým nemluvte. Hrozí, že se o nich dozví někdo, kdo by vám je chtěl jen tak ze sportu překazit a vaše záměry zkřížit.

Blíženci

Slunce se časně ráno dostává do Vodnáře a vy si oddechnete. Konečně nemusíte myslet jenom na práci, ale můžete se taky trochu věnovat i zábavě.

Rak

Miláček konečně uzná, že vy máte pravdu a on se mýlí. Není to však jeho zásluha. Je to důsledek změny energie, kterou přinesl vstup Slunce do Vodnáře.

Lev

Darem dostanete něco, o co jste dosud usilovali marně. Člověk, který vám to dává, za to od vás vůbec nic nechce, čím vás vyvede z míry ještě více.

Panna

O dobrých skutcích nepřemýšlejte. Dělejte je jenom proto, že musíte a chcete. To, že by vám mohly časem přinést nějakou výhodu, vás ani nenapadne.

Váhy

Lidé, kteří doufají, že ve vás svým chováním vzbudí závist, zjistí, že se spletli. Jde o emoce, vůči nimž dokážete při troše chtějí být naprosto imunní!21.1 - PátekLidí, kteří se vám mají potřebu svěřit, je kolem víc, než dost. Všichni vědí, že jim umíte dobře poradit a přitom to, co víte, nikde nevyzvoníte.

Štír

Vstup Slunce do Vodnáře vás může trochu rozhodit. Najednou zjistíte, že to, co se včera domluvilo, dnes neplatí. Musíte přerovnat celý svůj život.

Střelec

Jakmile se dozvíte, že něco musíte udělat, spolehlivě se naštvete. Pak nasadíte drsný obličej a všem vysvětlíte, že nikoho poslouchat nehodláte!

Kozoroh

Jsou lidé, kterým nic z toho, co považujete za důležité, nevysvětlíte. Pak se s nimi musíte bavit jen o něčem naprosto lhostejném, co je moc nepopudí.

Vodnář

Slunce, které časně ráno vstupuje do vašeho znamení, vás ponouká k akci. Najednou vám dojde, že jsou věci, které za vás nikdo neudělá a nevyřeší.

Ryby

Luna, která se odpoledne dostává do vašeho partnerského sektoru, vás postaví před spoustu nových úkolů. To, co nezvládne miláček, zůstane na vás!

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA