Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 18. den (19.1.2022)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

Příjemně vás překvapí šance na zajímavý přivýdělek. Než ho přijmete, dobře se zamyslete nad člověkem, který vám ho nabízí. Můžete se na něj spolehnout?

Býk

To, že máte během dnešního odpoledne rande s dvěma lidmi, vás nijak nestresuje. Dokážete všechno zvládnout bez problémů a ke všestranné spokojenosti.

Blíženci

Alespoň trochu se snažte mírnit svůj smysl pro humor. Funguje jako neřízená střela, která může zasáhnout i toho, koho byste vy poranit nechtěli.

Rak

Stáhněte se do ústraní a pracujte jenom na tom, co se týká přímo vás a vašeho dalšího života. Cizí záležitosti vás zajímat nemohou a vlastně ani nesmí.

Lev

Luna je sice ve vašem znamení, ale přesto bude lepší, když své aktivity trochu zpomalíte. Zejména na důležitá rozhodnutí si nechejte dostatek času!

Panna

Z toho, co se vám zdá, žádné převratné závěry nevyvozujte. Své sny neberte jako směrovky do dalšího života, ale spíše jako velice dobrou zábavu.

Váhy

Jsou věci, o kterých byste neměli diskutovat ani s nejlepšími kamarády. Kdybyste začali, rozhádáte se tak, že se později budete jen pomalu smiřovat.

Štír

V práci se raději nehádejte. To, co byste říkali, by sice byla stoprocentní pravda, ale k ničemu by vám to nebylo. Nikdo by vás v tom nepodpořil.

Střelec

Jsou věci, na které si musíte počkat. To, co dopoledne vypadá jako naprosto nezvládnutelný úkol, se večer změní v zábavnou až veselou záležitost.

Kozoroh

Luna ve Lvu vás nutí k rozboru vaší rodinné ekonomické situace. Rodina konečně pochopí, že je opravdu potřeba, abyste spojili síly a šetřili všichni.

Vodnář

Výběry mezi jednotlivými možnostmi jsou náročné. Všechno má svá pro a proti a vy opravdu nevíte, po které variantě sáhnout v první řadě.

Ryby

Zejména dopoledne se musíte postavit lidem, kteří se vámi pokusí manipulovat. Musíte jim dát rázně a jednoznačně najevo, že se jim to s vámi nepodaří.

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA