Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 21. den (22.1.2022)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

Jsou záhady, které se vám odhalit nepodaří. Zaprvé na to nemáte dostatek času a trpělivosti - a zadruhé vám na tom v průběhu doby přestalo záležet.

Býk

Den je vhodný pro soustředěné zvládání něčeho, s čím máte jindy potíže. Dnes zjistíte, že to při Luně v Raku není zdaleka tak zlé, jak jste si mysleli.

Blíženci

To, že se s některými procesy začínáte smiřovat, neznamená, že vás neštvou. Rozumně jste se však rozhodli, že na boj s nimi nebudete ztrácet čas.

Rak

Luna v Panně vás nutí k práci, která vás sice nebaví, ale která se udělat musí. S pomocí trigonu mezi Lunou a Plutem a svého partnera ji však zvládnete!

Lev

Na společenskou akci se sice vypravit můžete, ale spokojení tam nebudete. Chladně usoudíte, že by vám doma v klidu bylo po všech stránkách lépe.

Panna

Jsou věci, za které své děti nepochválíte. Kdyby bylo na vás, začali byste se smát. Teď je vám ale jasné,že to z výchovných důvodů udělat nemůžete.

Váhy

Dnes by měla být na pořadu dne rodinná ekonomika. Konečně máte šanci pochopit, co udělat, aby vám majetek zbytečně neubýval, ale naopak skokem přibýval.

Štír

Den bude velice přínosný. Zejména odpoledne se vám podaří i to, o čem jste dosud vy sami mluvili jako o krásném snu, který se zatím uskutečnit nedá.

Střelec

Pospíchat byste neměli. Při Luně v Panně bude lepší, když si všechno nejdříve důkladně promyslíte a až následně o tom, co chcete, promluvíte.

Kozoroh

Úvahy o tom, co byste měli dělat, abyste měli větší výdělky a klidnější spaní, jsou hodně naléhavé. To, na co přijdete, vy však mohlo situaci změnit.

Vodnář

Lidi, kteří vám chtějí radit, si především musíte srovnat. Dejte jim najevo, že za jejich rady děkujete, ale rozhodovat se nakonec budete jen vy sami.

Ryby

Velice dobře se budete cítit v jakékoli větší společnosti. Navíc v ní lehce a elegantně vyřídíte všechno, co vám dosud dělalo větší či menší potíže.

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA