Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 17. den (18.1.2022)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

Úplněk v Raku aktivizuje celou vaši rodinu. Všichni přijdou s nápady na to, co by se dalo vylepšit. Vy pak musíte z jejich nápadů vybrat ty pravé!

Býk

Úplněk v Raku vám rozváže jazyk. Najednou zjistíte, že dokážete ostře a jednoznačně reagovat na všechno, co se jenom ve vašem životě šustne.

Blíženci

Úplněk ve vašem sektoru peněz vlastních vám v tomto ohledu poskytuje velice zajímavé šance. Veškeré nabídky na práci navíc berte oběma rukama!

Rak

Úplněk ve vašem znamení a stacionární Uran vás nutí k intuitivnímu jednání. Naštěstí v tomto ohledu disponujete schopnostmi, na které můžete vsadit!

Lev

Úplněk v Raku můžete vnímat jako dárce velice pozitivní energie. Najednou pochopíte něco, v čem jste se dosud přes veškerou snahu zorientovat nemohli.

Panna

Nároční jste na jiné, ale ještě daleko náročnější jste na sebe. Stacionárního Urana pak dokážete využít k přemýšlení o změnách, které vás brzy čekají.

Váhy

Úplněk v sektoru profese vám dá v tomto ohledu nebývalou šanci. Když se před vámi rozvine možnost práce v zahraničí, měli byste o tom přemýšlet.

Štír

Silný Uran ve vašem partnerském sektoru přináší do vztahu pozitivní změny. Když si s miláčkem slíbíte, že začnete znovu a lépe,určitě se vám to podaří!

Střelec

Nové začátky se při úplňku v Raku moc nedaří. Ve vašem případě bude lepší, když si dnes dáte pohov a pro jistotu zatím nic měnit nebudete.

Kozoroh

Silný Uran ve vašem sektoru lásky a romantiky vás žene k rychlému rozhodování. Vy pak s údivem zjišťujete, že vaše intuice přece jenom funguje.

Vodnář

Den je náročný, ale zvládnout se dá. Je jen potřeba, abyste pochopili, že máte právo na svůj život a že vám to vašich rozhodnutí nemá kdo do mluvit.

Ryby

Ranní úplněk v Raku vám dává šanci k založení rodiny. Kdybyste chtěli hned ráno požádat miláčka o ruku, můžete si být jistí, že odmítnout nedokáže.

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA