Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 165. den (15.6.2022)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

V prosazování svých nápadů jste sice tvrdohlaví, ale chybí vám výdrž. Při dnešní Luně v Kozorohu však vítězí ten, který vydrží víc, než ti ostatní.

Býk

Luna v Kozorohu se vám stará o dostatek sebedůvěry. Pod jejím vlivem budete jednat tak, aby každý pochopil, že pro něj bude lepší, když vám ustoupí.

Blíženci

Pozor si dejte zejména na finanční poradce. To, co vám nabídnou, si musíte nejdříve propočítat sami a až pak se rozhodnout, zda nabídku přijmete.

Rak

Při Luně ve vašem partnerském sektoru nechejte odpovědnost za to, co se děje, klidně na partnerovi. Musí zjistit, že to není tak snadné, jak si myslí.

Lev

V práci se stane něco, co vás přinutí, abyste se zamysleli nad perspektivami, které vás zde čekají. Je docela možné, že se rozhodnete pro změnu!

Panna

Zkuste trochu omezit a zjemnit přístup, se kterým jednáte s partnerem. Z toho, jak se chováte, nepotřebuje cítit tvrdost, ale neskutečnou lásku.

Váhy

Tvrdohlavých lidí se nebojte. Zejména dopoledne je přesvědčíte, že v tom, co považujete, za důležité, dokážete být ještě tvrdohlavější, než oni.

Štír

Při Luně v Kozorohu dokážete mluvit a hlavně argumentovat tak, aby všichni pochopili, že máte pravdu. Člověk, který by se s vámi hádal, se nenajde.

Střelec

Pocit, že si s partnerem nemáte co říct, si nepřipouštějte. V případě vás dvou bude totiž lepší, když nebudete mluvit a místo toho si vychutnáte mlčení.

Kozoroh

Společné pracovní aktivity s kamarády nedopadnou zdaleka tak dobře, jak jste si představovali. Bude lepší, když si na ně najdete někoho cizího.

Vodnář

Lidi, kteří neustále mění názory, vám lezou na nervy. Právě proto by bylo lepší, kdybyste se kvůli nim nestresovali, ale konečně je přestali brát vážně.

Ryby

Od prvního nápadu k realizaci uběhne ve vašem případě neskutečně krátká doba. Díky přízni planet se rozhodujete nejenom rychle, ale i dobře.

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA