Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 166. den (16.6.2022)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

Rady, s nimiž přijdou rodiče, se vám sice líbit nemusí, ale vyslechnout byste je měli. Jen tak pochopíte, že jsou sice staré, ale svou cenu pořád mají.

Býk

Dokážete bez problémů jednat i s lidmi, s nimiž nikdo jiný nevyjde. Je to asi tím, že pochopí, že s vámi žertovat nemohou, i kdyby moc chtěli.

Blíženci

Trigon Slunce se Saturnem silně zvyšuje šanci na rozumná dlouhodobá rozhodnutí. Pokud o něčem takovém přemýšlíte, budou vaše nápady vpravdě geniální.

Rak

Od miláčka čekejte nápady, které vám připadají až příliš riskantní. Za jiných okolností by si je nechal i rozmluvit, ale dnes na nich intenzivně trvá!

Lev

Trigon mezi Sluncem a Saturnem z vás udělá autoritu. Lidé, kteří se zajímají o váš názor, velice dobře vědí, že na tom mohou po všech stránkách získat.

Panna

Příbuzných svého partnera se nemáte proč obávat. Když se s nimi dáte do řeči, zjistíte, že se vás bojí i oni. Pak musíte navázat přátelské vztahy!

Váhy

Než se rozhodnete, že někomu ustoupíte, přemýšlejte, proč to děláte. Byla by škoda, abyste uhýbali jen proto, že to udělali všichni před vámi.

Štír

Veškerá jednání, na která jdete, vás vyloženě baví. Zejména v bankách pro sebe dokážete získat podmínky, o kterých se všem ostatním může jen zdát.

Střelec

Ani to, do čeho se vám nechce, raději neodkládejte. Když se vám do toho nechce teď, v dalších dnech bude vaše chuť ještě daleko nižší.

Kozoroh

Na všechny nabídky, které padnou, musíte reagovat co nejrychleji. Váš styl to sice tak úplně není, ale přesto si uvědomujete, že na rozmýšlení není čas.

Vodnář

Trigon mezi Sluncem a Saturnem posiluje vaši autoritu. Najdou se sice lidé, kteří s vámi nesouhlasí, ale i ti nakonec přiznají, že máte pravdu.

Ryby

Kvadratura mezi Sluncem a Neptunem je opravdu zrádná. To, co se vám dostane k uchu, zní sice pravděpodobně, ale vy si to musíte přesto dobře prověřit.

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA