Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 173. den (23.6.2022)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

To, že je něco složité, vás z míry nevyvede. Berete to jako test svých schopností a znalostí a rádi se s tím střetnete. Šance, že vyhrajete, je značná.

Býk

Úvahy o tom, že byste si udělaly finanční rezervu, o které partner neví, nejsou tak úplně mimo. Když to uděláte, budete mít trochu víc jistoty.

Blíženci

To, že o vás nejeví zájem člověk, o kterého byste stáli, je sice nepříjemné, ale není to tragédie. Venuše vám určitě pošle někoho, kdo se zajímat bude!

Rak

Venuše, která se dostává do Blíženců, vám do dosud uspořádaných vztahu vnese zmatky. Pak se vám mohou líbit dva a vy nebudete vědět, koho si vybrat.

Lev

Venuše, která vstupuje do Blíženců, dává vašemu vztahu šanci na lepší budoucnost. Je jen potřeba, abyste spolu konečně začali rozumně mluvit.

Panna

Venuše, která vstupuje do Blíženců, vám do vztahů moc radosti nepřinese. Čekejte týdny, kdy bude mít miláček na každé vaše slovo svých deset!

Váhy

V klidu si sedněte a přečtěte si noviny a časopisy, které se vám doma v poslední době nahromadily. Najdete v nich spoustu zajímavých podnětů.

Štír

Venuše, která opustila váš partnerský sektor, vás rovněž zbavuje i růžových brýlí. Ode dneška pak budete partnera vidět takového, jaký doopravdy je.

Střelec

Venuše, která se dostává do vašeho partnerského sektoru, vám zpříjemní život. Když se miláček zeptá, čím by vám udělal radost, vážně to chce vědět.

Kozoroh

Venuše, která se přesouvá do Blíženců, vás vyvede z míry. Narazíte na člověka, který k vám bude upřímný, a vůbec ho nebude zajímat, co to s vámi dělá.

Vodnář

S člověkem, který by vás chtěl citově vydírat, si poradíte rychle a bez problémů. Dokážete mu vysvětlit, že je vám líto, ale že mu nenaletíte.

Ryby

I když nechcete, musíte se zabývat problematikou věcí mezi nebem a zemí. Dosud jste jim věřit nemuseli, ale teď přiznáváte, že na nich asi něco bude.

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA