Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 167. den (17.6.2022)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

Atmosféra se uvolní tak, abyste dokonce i v práci dokázali lehce dýchat a těšit se ze života. Když říkáte, že se vám domů nechce, vůbec nežertujete.

Býk

Lidi, kteří pro vás mají něco dělat, si musíte pohlídat. Mají sklon nenápadně zmizet od rozdělané práce a ještě vás přesvědčovat, že vám to říkali.

Blíženci

Lidí, kteří stojí o vaši společnost, je opravdu hodně. Zájem o vaše názory navíc naprosto nepředstírají. Je jim jasné, že na nich mohou jen získat.

Rak

Do záležitosti, které se týkají cizích peněz, se raději nepleťte. Na vyžádání můžete sice sdělit svůj názor, ale i ten tazateli servírujte opatrně.

Lev

Když vám partner navrhne, že se pro vás zastaví v práci, nic divného v tom nehledejte. Opravdu si s vámi chce vyrazit na romantické rande!

Panna

Luna ve Vodnáři ruší veškerá pravidla, která dosud platila. Vy pak musíte důsledně trvat na tom, že se zejména v práci přece jen dodržovat budou!

Váhy

Partnerovi se intenzivně věnujte i v situaci, kdy na nic jiného čas nemáte. Váš miláček bude spokojený a vy zkonstatujete, že je to to nejdůležitější.

Štír

Při Luně ve Vodnáři čekejte střety s dětmi. Vaše ratolesti vyžadují více svobody, a nechápou, že s vyšší mírou svobody souvisí i více povinnosti.

Střelec

Zejména dopoledne, kdy jste pod vlivem sextilu mezi Lunou a Jupiterem, můžete klidně i riskovat. Vyjde vám to způsobem, který vás samotné udiví.

Kozoroh

Nic neprodávejte a nepodepisujte ani smlouvy. Dnes máte sklon prodat něco daleko levněji než proto, abyste všechno bylo za vámi a vy měli klid.

Vodnář

Tím, že některé své sny nakonec vzdáte, jen prokážete, že máte zdravý rozum. Je zbytečné, abyste se stresovali kvůli něčemu, co se zvládnout nedá.

Ryby

Luna ve Vodnáři vám může přinést změny opravdu nečekané. Pozor si dávejte hlavně za volantem. Ostatní řidiči mohou jednat opravdu nepředvídatelně.

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA