Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 172. den (22.6.2022)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

Luna ve vašem znamení se postará o spoustu energie, ale i příležitost, kdy ji můžete využít. V důsledku toho zvládnete dvakrát víc práce než ostatní.

Býk

Člověk, který vás chce rozhádat s partnerem a tím si ulehčit život, neuspěje. Velice rychle vám dojde, o co vám jde. Pak se s ním bavit nebudete.

Blíženci

V práci čekejte velice bouřlivou poradu. Budete se jí sice velice dobře bavit, ale neměli byste to dávat najevo. Kolegy byste tím zbytečně naštvali.

Rak

Při Luně v Beranu si dávejte pozor v autě i na cestě. Počítejte s tím, že lidé jednají rychle a nad důsledky svých činů se příliš nezamýšlejí.

Lev

Vyberte si jednu věc, která je pro vás důležitá, a té se potom věnujte naplno. Bude to lepší, než kdybyste těkali od jednoho k druhému a neudělali nic.

Panna

To, že je někdo protivný, zvládnete s přehledem. Dotyčný velice rychle pochopí, že mu neustoupíte, a začne se k vám chovat docela slušně.

Váhy

Při Luně v Beranu hospodařte opatrně se silami. Jste sice dobří, ale to neznamená, že musíte trhat rekordy ve všem, co čeho se jenom pustíte.

Štír

Luna z Berana vás nutí k nepromyšleným aktivitám. Když vám miláček říká, že byste si to ještě měli rozmyslet, přemýšlejte, zda náhodou nemá pravdu.

Střelec

Při Luně v Beranu dokážete s miláčkem mluvit o vašem vztahu tak, aby si ho vychutnal. Konečně pochopí, že o lásce nejen mluvíte, ale že ji i cítíte.

Kozoroh

Když vás děti v nějaké záležitosti postaví před hotovou věc, nic jim neříkejte. Dobře víte, že zvolily taktiku, kterou byste použili i vy.

Vodnář

Na to, co se kolem vás děje, reagujete ostřeji, než byste měli a museli. Zkuste se trochu mírnit. Bude to k užitku vám i celému vašemu okolí.

Ryby

Přátelé, které máte, jsou opravdu za odměnu. Minimálně jednou zjistíte, že jste se díky nim a jejich radám vymotali ze skutečných nástrah osudu.

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA