Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 324. den (21.11.2022)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

To, že jste se s něčím nesetkali, ještě neznamená, že vám to dnes bude dělat potíže. Všechno nové, co uslyšíte, dokážete hned správně používat.

Býk

Díky harmonickému vztahu mezi Sluncem a Jupiterem získáte správný přístup k tomu, co se děje. A veškeré dosavadní naděje dokážete změnit v realitu!

Blíženci

Lidi, kteří si s vámi chtějí povídat, vás zejména odpoledne a večer strhnou tak, že s nimi strávíte daleko více času, než jste původně zamýšleli.

Rak

Jde o den, kdy se vám daří naprosto všechno. Díky trigonu mezi Sluncem a Jupiterem budete přesně vědět, na co se zaměřit, abyste získali úspěch.

Lev

To, že vás zajímá, co dělá vaše bývalá láska, je naprosto přirozené. Když ale zjistíte, že je jí i bez vás celkem dobře, bude vám to trochu líto.

Panna

Štěstí na vás opět nezapomnělo! Dnes má sice trochu jinou podobu, než jste si představovali, ale zase vám dalo něco, o čem jste se neodvážili ani snít.

Váhy

Kdybyste se rozhodli pro životní restart, máte skvělou šanci. Zejména odpoledne skvěle proběhne i to, v čem se vám zatím příliš nedařilo.

Štír

Harmonický vztah mezi Sluncem a Jupiterem vám přináší spoustu skvělých šancí. Vy se pak nesmíte rozmýšlet, ale musíte po nich rychle sáhnout!

Střelec

Díky spojeným energiím Merkura a Venuše mluvíte jako knihy. To, co chcete, dokážete navíc podat tak přesvědčivě, že vás nikdo odmítnout nedokáže.

Kozoroh

O tom, že byste někomu ustupovali, nechcete slyšet. Zejména ráno, kdy je Slunce v příznivém vztahu s Jupiterem, by to bylo vyloženě kontraproduktivní!

Vodnář

Konjunkce Merkura s Venuší aktivuje všechny vaše kamarády. Když se rozhodnou, že vám ulehčí život, můžete si být jistí, že vás ke štěstí dovedou!

Ryby

Do vaší společnosti se doslova cpou lidé, kterým celkem nic nevychází. Vědí, že jim díky správnému využití hvězdných energií dokážete poradit.

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA