Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 74. den (16.3.2023)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

Při napjatém vztahu mezi Venuší a Plutem partnera raději neprovokujte. Když se proti vám postaví, může z toho být opravdu zásadní a nepříjemný průšvih.

Býk

Vaše intuice je dnes na úrovni, kterou vám mohou všichni ostatní závidět. Když jí budete naslouchat a taky se jí budete řídit, budete velice spokojení.

Blíženci

Veškeré záležitosti, které se týkají soudů a úředních jednání, probíhají jinak, než jste čekali. Celkový výsledek je však pro vás daleko příznivější!

Rak

To, jak vypadáte, opravdu neřešte. Není to důležité. Když dáte najevo, že máte mladé srdce a mysl otevřenou všemu novému, vrásek si nikdo nevšimne.

Lev

Při Luně v Kozorohu vám vaše povinnosti připomínají zejména lidé, kteří s vámi po pracovní stránce nemají nic společného. Hlavně se s nimi nehádejte!

Panna

Je potřeba, abyste si od rána až do večera dávali pozor na pusu. Neprozrazujte o sobě zbytečně víc, než je rozumné. Na svá tajemství máte právo i vy!

Váhy

Jde o poslední den, kdy je Venuše ve vašem partnerském sektoru. Všechno nevyslovené, co mezi vámi a miláčkem je, musíte uvést na pravou míru!

Štír

Zejména odpoledne se dokážete s minuty na minutu zamilovat do někoho, kdo se k vám prý vůbec nehodí. Vy ho však vidíte v naprosto dokonalém světle!17.3 - PátekRáno si dávejte pozor na zbytečné hádky. Hrozí nebezpečí, že se tramvaji pohádáte s někým, z koho se za pár hodin vyklube váš nový nadřízený!

Střelec

Každého, kdo vám něco tvrdí a o něčem vás přesvědčuje, byste si měli důkladně proklepnout. Pokud budete mít pocit, že se mu věřit nedá, nedělejte to.

Kozoroh

Napjatý vztah mezi Venuší a Plutem zásadně ovlivní váš vztah k opačnému pohlaví. Dáte rázně najevo, že v něm budete velet a poroučet jenom a pouze vy!

Vodnář

Jde o poslední den, kdy je Venuše v Beranu. Právě proto byste si měli udělat čas na partnera a na to, abyste si spolu konečně důkladně promluvili.

Ryby

Záležitosti svého miláčka nechejte v jeho působnosti a hlavně v jeho odpovědnosti. Sdělte mu svůj názor, ale nechejte ho, aby s tím pak pracoval sám.

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA