Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Partnerské horoskopy - na 24. týden (12.6.2017 - 18.6.2017)

Týdenní partnerské horoskopy, tvořené zkušenými astrology, vám objasní, proč se vám daný den nedařilo. Přečtěte si partnerské horoskopy podle znamení a zjistěte, čemu tento týden budete čelit, nebo na co se máte těšit. Mnohému špatnému se můžete vyvarovat.

Beran

Když ujedete, není to sice příjemné, ale přesto se to občas stává. Hlavně potlačte hlas svědomí, který vám říká, že byste si měli s miláčkem sednout a všechno s ním důkladně a do podrobností probrat.

Býk

Když přijde s tím, že má výčitky svědomí, hlavně se nesmějte. To, co Beran aktuálně řeší, je pro něj velice důležité - a vy to jako jeho životní druh musíte brát vážně.

Blíženci

Když nezamkne nebo neudělá něco podobného, je to nepříjemné, ale důvod ke kraválu to není. Je opravdu jen náhoda, že se to podařilo jemu a nikoliv vám...

Rak

Když vám začne vysvětlovat, že jsou věci, které by na rozdíl od vás nezvládl, hlavně mu neděkujte. Záhy zjistíte, že jeho lichotky jsou jen předehra k žádosti, která se vám ani trochu nelíbí.

Lev

Pokud zapomenete na něco, co Beran považuje za důležité, připravte se na zemětřesení. Váš miláček usoudí, že jste se na něj skutečně vykašlali, a vaše vysvětlování odmítá.

Panna

Příbuzní z jeho strany jsou vámi nadšení! Domluvíte se, že jim nabídnete práci, kterou jim zaplatíte jako každému jinému - a oni budou překvapení, protože tak korektní jednání nečekali.

Váhy

Váš vztah se trochu komplikuje. Miláček přišel s nápadem, který vy vnímáte jako silně riskantní, zatímco vy si jeho nebezpečí na rozdíl od něj velice dobře uvědomujete.

Štír

Když říká, že se jeho štěstí odvíjí od vaší spokojenosti, má pravdu. Doufá, že ve vás konečně našel někoho, koho miluje natolik, že mu ze života udělá ráj...

Střelec

Opravdu není důvod, abyste mu odpouštěli to, co on považuje za maličkosti. Jsou to sice drobnosti, ale jejich důsledky mohou obrátit život vás obou naruby!

Kozoroh

Úvahy o novém telefonu nebo počítači pronáší tak dlouho, že už na to zareagovat musíte. Zeptejte se ho, jaký model by si představoval, a podle toho pak taky reagujte.

Vodnář

Neustále vám opakuje, že jste v jeho životě nepostradatelní. Prozatím vám to lichotilo, ale teď se začínáte bát, že je to až příliš velký závazek.

Ryby

Hádejte se jen kvůli tomu, co je aktuální, a co za to opravdu stojí. Když si témata vašich hádek proberete s chladnou hlavou, s údivem zjistíte, že jich zase tak moc není.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA