Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Partnerské horoskopy - na 35. týden (27.8.2018 - 2.9.2018)

Týdenní partnerské horoskopy, tvořené zkušenými astrology, vám objasní, proč se vám daný den nedařilo. Přečtěte si partnerské horoskopy podle znamení a zjistěte, čemu tento týden budete čelit, nebo na co se máte těšit. Mnohému špatnému se můžete vyvarovat.

Beran

Jakmile vám začne vysvětlovat, že něco nejde, měli byste zpozornět. Svého miláčka znáte a víte, že by to docela i šlo, ale jemu se do toho nechce.

Býk

Všechno potřebuje čas, Vy to po svých životních zkušenostech už dávno víte a jste s tím smíření. Miláčkovi to však musíte ještě několikrát vysvětlit.

Blíženci

Když se rozhodne, že vás pozve na večeři, měli byste jít, chystá pro vás překvapení. Není to sice to, co byste čekali, ale i tak to budete vnímat pozitivně.

Rak

S jeho rodiči se nebavte, nemělo by to cenu. Ať udělá Beran cokoliv, budou pro něj neustále hledat omluvu a pro jeho činy nenapadnutelné vysvětlení.

Lev

Úterní kvadratura mezi Merkurem a Jupiterem váš vztah silně zkomplikuje. Hrozí, že se mu sice snažíte spoustu věcí vysvětlit, ale místo toho se do nich tím víc zamotáváte.

Panna

Když se o něčem nechce bavit, vezměte to na vědomí a dál už o tom nemluvte. Bude to lepší, než kdybyste z něj tahali odpovědi na otázky, na které nereaguje.

Váhy

Smiřte se s tím, že v jeho životě budete fungovat jako osudový partner. Jemu to však říkat nemusíte,stačí, když to budete vy vědět a taky se podle toho chovat.

Štír

K tomu, co dělá špatně, se raději nevyjadřujte. Museli byste začít tím, že špatně dělá skoro všechno, což by vaše vztahy moc nevylepšilo.

Střelec

Některé věci probíhají rychleji, než si dokážete představit, chvílemi můžete mít dokonce dojem, že za událostmi oba jen bezmocně vlajete. Nakonec to však oba zvládnete na výbornou.

Kozoroh

Neustále máte pocit, že se vám ho podaří změnit. Kdybyste si uvědomili, že od sebe i od něj chcete něco, co je skoro nemožné, dýchalo by se vám rázem podstatně lépe.

Vodnář

Vy se musíte k aktivitě přemlouvat, zatímco svého miláčka musíte brzdit-počítejte se stížnostmi na to, že jste líní. Vůbec si neuvědomuje, že vaše aktuální rozpoložení nemá s leností vůbec nic společného.

Ryby

Ve středu a ve čtvrtek, kdy je Luna v jeho znamení, to s ním bude těžké. Neustále vás nutí k něčemu, do čeho se vám nechce, a nenechá si vysvětlit, že vy potřebujete především klid.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA