Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Partnerské horoskopy - na 28. týden (8.7.2019 - 14.7.2019)

Týdenní partnerské horoskopy, tvořené zkušenými astrology, vám objasní, proč se vám daný den nedařilo. Přečtěte si partnerské horoskopy podle znamení a zjistěte, čemu tento týden budete čelit, nebo na co se máte těšit. Mnohému špatnému se můžete vyvarovat.

Beran

Navzájem se překvapujete vskutku nezvyklou činorodostí. Dokonce i váš miláček, za kterého musíte všechny vyřizovat vy sami a který dosud nikdy nic neudělal.

Býk

Připadá vám, že se váš miláček točí na zbytečnostech, zatímco velké věci pomíjí bez povšimnutí? Řekněte mu to, ale tak, aby se nerozčilil, nýbrž začal přemýšlet.

Blíženci

V pondělí a v úterý, kdy je pod vlivem Luny z Kozoroha, žene všechno do krajnosti. Pokud je to partner, dá se to zvládnout, ale s kolegou z tohoto znamení budete mít problém.

Rak

Než se rozhodnete, že mu vyjdete vstříc, přemýšlejte. Bude lepší, když svou aktivitu trochu omezíte a necháte jednat hlavně jeho.

Lev

To, že se mu do ničeho nechce, ho neomlouvá. Zejména dětem z tohoto znamení vysvětlete, že jsou součástí rodinné smečky, v níž se pracovat prostě musí.

Panna

Nezdá se vám, že mu ustupujete přesně tam, kde byste zrovna nemuseli? Pokud budete víc trvat na svém a budete ve vztahu k němu důslednější, bude to pro vás oba daleko lepší.

Váhy

Když říká, že pro city nemá pochopení, neberte ho vážně. Velice rychle pochopíte, že to říká hlavně proto, že se bojí citového zranění a dalšího zklamání.

Štír

Období partnerských hádek máte za sebou. Teď jste oba pochopili, že je ve vašem zájmu, abyste se na všem domluvili a rozhodli se pro společnou taktiku.

Střelec

Se svými starostmi se mu raději nesvěřujte. Dozvěděli byste se, že vy ztrácíte čas na nesmysly, zatímco ty vážné starosti má jedině on!

Kozoroh

Opravdu to nemáte lehké, když se vám něco povede, váš Beran si toho zaručeně nevšimne. Kdyby se vám však něco nepodařilo, neopomene to jedovatě okomentovat.

Vodnář

Zejména od pondělí do čtvrtka se vám velice daří. Máte šanci dotáhnout rozpracované záležitosti tak, abyste je dokončili a mohli v klidu odjet na dovolenou.

Ryby

Konečně se dočkáte momentu, kdy mezi vámi není nic problém. Dokonce se dočkáte chvíle, kdy Beran ustoupí a přizná, že jste měli pravdu.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA