Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Partnerské horoskopy - na 29. týden (15.7.2019 - 21.7.2019)

Týdenní partnerské horoskopy, tvořené zkušenými astrology, vám objasní, proč se vám daný den nedařilo. Přečtěte si partnerské horoskopy podle znamení a zjistěte, čemu tento týden budete čelit, nebo na co se máte těšit. Mnohému špatnému se můžete vyvarovat.

Beran

Se vším důležitým počkejte až na odpoledne. Luna se dostane do vašeho znamení a dodá vám energii, bez které své záležitosti do vítězného konce nedotáhnete.

Býk

Když vám Beran začne vysvětlovat, že něco nejde, klidně se ho zeptejte, zda to není tím, že nechce. Stačí pohled, abyste pochopili, že jste se trefili do černého.

Blíženci

Úterní vstup Slunce do Lva vás oba rozpovídá. Budete si o sobě povídat a zjišťovat, že jste si daleko bližší, než to na první pohled vypadalo.

Rak

Ve čtvrtek, kdy se ve vašem znamení setká Merkur s Venuší, konečně pochopíte, jak na něj. To, že to zabralo, vám dojde hned vzápětí, Beran bude něžný a vy spokojení!

Lev

Na jasném slově vám oběma záleží, když učiníte dohodu, budete oba přesvědčení, že platí navždy. A ona tak opravdu platit bude.

Panna

Na to, aby hrál a riskoval, není vhodný čas. Bude vám sice vysvětlovat, že má veškeré riziko dobře propočítané, ale skutečnost by ukázala, že je to omyl.

Váhy

Když řekne, že je zbytečné, abyste plýtvali časem na úklid, začnete se smát. Právě jste totiž přemýšleli, jak to řeknete vy jemu.

Štír

I když máte pocit, že mu ani trochu nerozumíte, nedělejte kolem toho zbytečné drama. Když Berana pěkně poprosíte, zastaví se v běhu a všechno vám rád vysvětlí.

Střelec

Když přijde s tím, že něco rozhodně musí mít, musíte hrát na čas. Nebudete mu přece říkat, že je to právě to, co mu chcete dát k vašemu výročí jako překvapení.

Kozoroh

Než se s ním domluvíte, bude to chvíli trvat. Váš Beran totiž dosud nepochopil, že je opravdu potřeba, abyste vymysleli společnou strategii, kterou budete oba dodržovat.

Vodnář

Než se rozhodnete, že se s ním budete hádat, chvilku počkejte. Když budete mít jen kapku štěstí, pohádá se s ním místo vás někdo úplně jiný.

Ryby

Občas vám připadá, že si z toho, že vás rozčilí, udělal životní program. Frekvence jeho jedovatostí stoupá tak, že to rozhodně není náhoda!

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA