Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Partnerské horoskopy - na 46. týden (11.11.2019 - 17.11.2019)

Týdenní partnerské horoskopy, tvořené zkušenými astrology, vám objasní, proč se vám daný den nedařilo. Přečtěte si partnerské horoskopy podle znamení a zjistěte, čemu tento týden budete čelit, nebo na co se máte těšit. Mnohému špatnému se můžete vyvarovat.

Beran

I když se budete opravdu snažit, slova lásky ze sebe nevydolujete. Navíc hrozí, že se budete navzájem obviňovat, že si ze sebe děláte legraci, protože to, co říkáte, vážně přece myslet nemůžete.

Býk

V úterý si dávejte pozor na zbytečné hádky. Mars se hned ráno dostává do vašeho partnerského sektoru a vy vidíte věci v daleko ostřejších konturách, než je potřeba.

Blíženci

Jeho životní zkušenosti byste měli respektovat. Můžete si sice občas myslet, že se jimi nemusí tak moc chlubit, ale to mu přece můžete odpustit.

Rak

Jeho pracovní problémy nevyřešíte. Můžete mu však poradit, co má dělat, aby se z nich dostal co nejrychleji a bez dalších zbytečných problémů.

Lev

Když se ponoří do čtení nebo podobné ušlechtilé aktivity, nic mu neříkejte. Velice dobře víte, že by se mohl věnovat daleko horším věcem.

Panna

Když se vám s ním o něčem nechce mluvit, prostě to nedělejte. Bude to lepší, než kdybyste se nutili do hovoru na téma, které je vám nemilé, nepříjemné, nebo dokonce protivné.

Váhy

Než se rozhodnete, že mu dáte šanci, přemýšlejte. Když usoudíte, že v životě nepotřebujete vzruch a tlak, ale klid a pohodu, raději si vyberte někoho jiného.

Štír

Než se rozhodnete, že mu ustoupíte, měli byste přemýšlet nad důsledky. Když Beranovi ustoupíte jednou, hrozí, že to vezme jako normu a bude to vyžadovat pořád.

Střelec

To, co si o bývalém partnerovi z tohoto znamení myslíte, si nechte raději pro sebe. Moc dobrého o něm říct nemůžete a špatné zase říkat nemusíte...

Kozoroh

S úvahami o tom, že začnete nový život, ve kterém pro něj nebude místo, to raději moc nepřehánějte. Velice rychle byste zjistili, že se vám po něm moc, ale opravdu moc stýská...

Vodnář

Než se rozhodnete, že někomu ustoupíte, proberte to s Beranem. Když vám řekne, že je to z vaší strany zbytečná vstřícnost, kterou naděláte víc škody, než užitku, měli byste ho poslouchat.

Ryby

V pondělí a v úterý, kdy je Luna ve Lvu, mu nechte volné pole působnosti. Konečně se máte šanci dozvědět, jak moc vás miluje a jak mu na vás záleží.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA