Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Partnerské horoskopy - na 41. týden (7.10.2019 - 13.10.2019)

Týdenní partnerské horoskopy, tvořené zkušenými astrology, vám objasní, proč se vám daný den nedařilo. Přečtěte si partnerské horoskopy podle znamení a zjistěte, čemu tento týden budete čelit, nebo na co se máte těšit. Mnohému špatnému se můžete vyvarovat.

Beran

Než se rozhodnete, že mu ustoupíte, přemýšlejte, co vám to přinese. Nebylo by lepší, kdybyste místo hádek spojili své síly a společně zaútočili na někoho třetího?

Býk

Své slov drží i v okolnostech, které mu ani trochu nepřejí. Objektivně je to sice jednání nerozumné, ale vy jste na svého Berana přece jen hrdí.

Blíženci

Opět zjistíte, že život je daleko složitější, než jste si dosud mysleli. Naštěstí dokážete dát hlavy dohromady a pochopit, co je potřeba udělat, abyste uspěli.

Rak

Musíte přiznat, že je daleko zralejší, než jste si mysleli. Doby, kdy lehkomyslně hazardoval se vším, co je pro vás cenné, jsou už dávno za vámi.

Lev

Než se s ním začnete hádat, přemýšlejte, zda to vůbec stojí za to. Pokud usoudíte, že ne, zařaďte bez velkého přemýšlení a rozmýšlení zpátečku!

Panna

Když máte pocit, že se vám vyhýbá, klidně se ho zeptejte, proč to dělá. Počítejte však s tím, že odpověď bude pravdivá a skoro až brutální.

Váhy

V pondělí dopoledne, kdy je Luna v jeho znamení, čekejte vysoce pozitivní životní zlom.Vašemu Beranovi trvalo dlouho, než k němu dospěl, ale teď je to už definitivní!

Štír

Pocit, že si s ním moc nerozumíte, je stále silnější. Možná by pomohlo, kdybyste v jeho společnosti přestali prosazovat to, co chcete vy, a začali poslouchat to, co vám říká...

Střelec

Pozor si dávejte zejména na cestách. Váš Beran vás provokuje ke stále rychlejší jízdě a vůbec nechápe, do jak velkého rizika vás svým jednáním nutí.

Kozoroh

Všechno, co by mohlo být krásně jednoduché, je najednou neskutečně složité. Naštěstí jste vy trpěliví a Beranovi už vysvětlíte, že to bez trpělivosti nejde.

Vodnář

Hrozí, že se pohádáte kvůli něčemu, co vůbec není podstatné. Naštěstí se na závěr oba začnete sborem stát a nahlas přemýšlet, jak vás mohla rozhádat taková hloupost.

Ryby

Jsou věci, které jsou pro vás podstatně důležitější, než pro něj. Pokuste se mu to vysvětlit, zejména v pondělí dopoledne je značná šance, že vás pochopí.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA