Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Partnerské horoskopy - na 39. týden (23.9.2019 - 29.9.2019)

Týdenní partnerské horoskopy, tvořené zkušenými astrology, vám objasní, proč se vám daný den nedařilo. Přečtěte si partnerské horoskopy podle znamení a zjistěte, čemu tento týden budete čelit, nebo na co se máte těšit. Mnohému špatnému se můžete vyvarovat.

Beran

Pocit, že svému miláčkovi ustoupíte a on to ocení, v případě vás dvou nefunguje. Když však k sobě budete upřímní, přiznáte, že vy byste to na jeho místě neocenili rovněž.

Býk

S partnerem z Berana si užijete! V poslední době má pocit, že vašemu životu chybí dobrodružství - a dělá všechno pro to, aby tam nějaké dostal.

Blíženci

Než se rozhodnete pro nové začátky, bude to chtít rodinnou poradu. Nebojte se jí, všechno proběhne rychle a výsledek bude takový, jak si přejete.

Rak

Hlavně si nemyslete, že ho musíte za každou cenu pochopit. Když se smíříte s tím, že stačí, když ho budete jen milovat, bude to podstatně lepší.

Lev

Váš erotický život se rozvíjí. Dokonce se domluvíte, že se těšíte na dlouhé podzimní večery, kdy se tomuto svému koníčku budete moci věnovat dlouho a naplno.

Panna

Nevíte, zda se unikátním závěrům svého miláčka máte divit, nebo se jim máte smát. V každém případě se těšte na to, co od něj uslyšíte.

Váhy

Neustále čekáte, až usoudí, že je čas, abyste svůj vztah stabilizovali. Kdybyste mu však nahlédli do hlavy, zjistíte, že nic mu není vzdálenější než takováto představa.

Štír

Občas máte pocit, že je potřeba, abyste na něj dohlíželi víc, než dosud. Snažte se podobné sklony potlačit, čím víc ho budete hlídat, tím víc bude mít sklon utíkat...

Střelec

Na nové začátky to nevypadá, ale na skvělou zábavu ano. Zapomeňte na veškerou odpovědnost a rozhodněte se, že si konečně začnete užívat života.

Kozoroh

Kvůli svému miláčkovi dokážete nemožné. Navíc v tomto týdnu zjistíte, že i on je kvůli vám schopen udělat věci, které by kvůli nikomu jinému nedělal.

Vodnář

To, že s vámi nechce někam jít, neznamená, že vás nemiluje. Patrně ví, že by se mu tam nelíbilo, byl by otrávený a nakonec by otrávil i vás.

Ryby

Hlavně před ním nepřiznávejte, že něco tak úplně nevíte. Roznesl by vás na kopytech a ani by se u toho nezačervenal...

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA