Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Partnerské horoskopy - na 38. týden (16.9.2019 - 22.9.2019)

Týdenní partnerské horoskopy, tvořené zkušenými astrology, vám objasní, proč se vám daný den nedařilo. Přečtěte si partnerské horoskopy podle znamení a zjistěte, čemu tento týden budete čelit, nebo na co se máte těšit. Mnohému špatnému se můžete vyvarovat.

Beran

Jste plní energie a sil, fejte si však pozor, abyste s nimi hospodařili správně. Kdybyste týden jeli naplno a o víkendu padli únavou, moc příjemné by to nebylo.

Býk

V pondělí, kdy se Slunce přesouvá do jeho partnerského sektoru, vás mile překvapí. Konečně se dočkáte chvíle, kdy bude myslet více na vás, než na sebe.

Blíženci

Konečně spolu můžete začít žít tak, jak jste vždycky chtěli! Pondělí, kdy se Slunce přesune do Vah, přijde dlouho očekávaný a vytoužený zlom.

Rak

S pocitem, že něco nezvládáte, se mu raději nesvěřujte. Zaprvé to není pravda a zadruhé byste mu tím zbytečně poskytovali munici, kterou může proti vám použít.

Lev

Na ocenění, které by podle vašeho názoru mělo z jeho strany padnout, čekáte marně. Váš Beran zahuhlá něco, z čeho si můžete vybrat skoro cokoli, a tím to taky skončí.

Panna

Když můžete někoho pochválit, udělejte to. Bude to podstatně lepší, než kdybyste si to jen mysleli a nahlas to neřekli.

Váhy

Dejte si pozor, aby si na vás nehojil své sebevědomí. Vy ho sice chcete a hodláte podporovat ve všem, co dělá, ale všeho moc přece jenom škodí.

Štír

Jeho úvahy vám lezou na nervy. Neustále přemýšlí, kde děláte chyby vy, ale ani na chvíli ho nenapadne, že by na vzniklé situaci mohl mít vinu i on sám.

Střelec

Všechny extrémy jsou k ničemu. Oba k nim máte sklon, ale oba byste se měli rozhodnout, že tentokrát své choutky potlačíte.

Kozoroh

Je potřeba, abyste si v hlavě srovnali všechno, co mu chcete říct, dřív, než vůbec začnete mluvit. Počítejte s tím, že vám Beran bude skákat do řeči a vytrhávat vás ze soustředění.

Vodnář

Slunce, které se v pondělí dostává do vašeho partnerského sektoru, z něj dělá partnera snů. Opět se přesvědčíte, že dokážete být kamarádi i milenci zároveň.

Ryby

Jeho výroky moc vážně neberte. Když mu dáte najevo, že se vás jimi dotkl, bude se cítit mizerně, což povede k náladě ještě horší.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA