Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Partnerské horoskopy - na 42. týden (14.10.2019 - 20.10.2019)

Týdenní partnerské horoskopy, tvořené zkušenými astrology, vám objasní, proč se vám daný den nedařilo. Přečtěte si partnerské horoskopy podle znamení a zjistěte, čemu tento týden budete čelit, nebo na co se máte těšit. Mnohému špatnému se můžete vyvarovat.

Beran

Lidí, kteří vám mažou med kolem pusy, se vyskytne víc, než je zdrávo. Naštěstí máte partnera, který na ně má nos a který vás na ně s předstihem upozorní.

Býk

Jeho smysl pro humor vás vyloženě dostává. Občas si ale říkáte, že by neškodilo, kdyby vás bral vážně a prokazoval vám alespoň minimum úcty.

Blíženci

Než se rozhodne pro životní změnu, přijde to s vámi probrat. Vy byste ho měli povzbudit, a ujistit ho, že mu v případě potřeby pomůžete, opravdu to moc potřebuje!

Rak

Jeho vyprávění poslouchejte soustředěně a hlavně ho nepřerušujte. Prozradí vám jím na sebe víc, než měl původně v úmyslu.

Lev

V jeho povaze se projevují rysy, které se vám moc nezamlouvají. Máte strach, že je začne používat naplno a bude lepší, než vy!

Panna

Když vás bolí cokoli fyzického, klidně to můžete svému Beranovi říct. Kdyby vás však bolelo srdce, nechejte si to pro sebe. Jde o emoci, kterou by nikdy nepochopil.

Váhy

To, že mu řeknete pravdu, vám moc neprospěje. Všechno mu totiž musíte podat tak, aby to nejen slyšel, ale aby to i pochopil a navíc taky akceptoval.

Štír

To, že je vámi nadšený, ještě neznamená, že stejně budete vnímat vy jeho. To, že vám nepoleze na nervy víc, než jiní lidé, můžete brát v případě vás dvou jako úspěch.

Střelec

Úvahy o tom, co děláte špatně, si ve společnosti svého Berana odpusťte. Dozvěděli byste se, že jste si svou porci štěstí vyčerpali tím, že jste si ho našli - a na víc už nárok nemáte.

Kozoroh

Všechno, co jste až dosud považovali za problém, probíhá naprosto hladce. Oba se skoro bojíte dýchat, abyste tuto krásnou atmosféru nenarušili a příznivý průběh událostí nezastavili.

Vodnář

Ke starým chybám se nevracejte. Berte je jako něco, co se přihodilo, ale co s vámi dvěma a se současností naštěstí nemá celkem nic společného.

Ryby

Z vašeho hlediska se sice věnuje věcem, které jsou naprosto nepodstatné, ale to vám vlastně ani nevadí. Dobře vít, že kdo si hraje, nezlobí.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA