Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Partnerské horoskopy - na 47. týden (18.11.2019 - 24.11.2019)

Týdenní partnerské horoskopy, tvořené zkušenými astrology, vám objasní, proč se vám daný den nedařilo. Přečtěte si partnerské horoskopy podle znamení a zjistěte, čemu tento týden budete čelit, nebo na co se máte těšit. Mnohému špatnému se můžete vyvarovat.

Beran

Vaším největším nepřítelem je momentálně impulzivita. Týká se to zejména úterý, kdy ve Střelci probíhá novoluní-pokud ho zvládnete, zjistíte, že i vy se umíte rozhodnout po zdravé úvaze.

Býk

Svému vztahu byste měli poskytnout ještě jednu šanci. Dojde vám, že Beran některé chyby nedělá ze zlé vůle, ale jen proto, že nedokáže domyslet důsledky svých činů.

Blíženci

To, že vám říká něco, co se vám nelíbí, je naprosto přirozené. Zkuste však přemýšlet, zda náhodou nemá pravdu a zda byste mu neměli věnovat větší pozornost...

Rak

Když začne Beran nahlas mluvit o tom, jak vás miluje, bude to pro vás dost šok-předně nechápete, proč to vlastně dělá. Záhy vám však dojde, že to dělá opravdu jen proto, že má strach, že něco takového postrádáte.

Lev

Neustále chce slyšet, že ho milujete, vůbec nechápete, co se děje. Obvykle se tak nechová a dokonce dává najevo, jako by ho řeči o lásce spíše otravovaly.

Panna

Občas máte pocit, že proti vám jde ne proto, že by k tomu měl důvod, ale prostě proto, že vás rád provokuje. Zkuste mu vysvětlit, že tudy cesta nevede a nepovede!

Váhy

K novým začátkům můžete mít sice oba vůli i chuť, ale to, zda uspějete, je otázkou. Kdybyste chtěli uspět, musel by Beran své rodině vysvětlit, že se především nemá plést do toho, po čem jí nic není.

Štír

O tom, že byste si se svým miláčkem nerozuměli, ani nepřemýšlejte. Když se pokusíte alespoň trochu zmírnit svůj ostrý přístup a vsadíte na něhu, bude to naprosto dokonalé.

Střelec

O tom, jak v práci trpí a jak se tam po něm všichni jen vozí, vám povídá hotové kroniky. Hlavně mu neříkejte, že se jeho kolegům ani tam moc nedivíte.

Kozoroh

Když se mu něco nepovede, nechejte to bez komentáře. Bude to lepší, než kdybyste mu začali vysvětlovat, že kdyby vás poslouchal, podobné problémy by neměl.

Vodnář

Když vám miláček řekne, že si v něčem tak úplně nevěří, snažte se tvářit normálně. Svým výrokem vás sice velice překvapil, ale to je právě to, co mu nesmíte dát najevo.

Ryby

Když budete to, co prožíváte, označovat za partnerskou krizi, zcela jistě přijde. Když to však vezmete jako jednorázové nedorozumění, bude perspektiva daleko příznivější.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA