Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Partnerské horoskopy - na 02. týden (6.1.2020 - 12.1.2020)

Týdenní partnerské horoskopy, tvořené zkušenými astrology, vám objasní, proč se vám daný den nedařilo. Přečtěte si partnerské horoskopy podle znamení a zjistěte, čemu tento týden budete čelit, nebo na co se máte těšit. Mnohému špatnému se můžete vyvarovat.

Beran

S partnerem jste tak trochu na kordy. Oba víte, že je doma hodně práce, a oba usoudíte, že vy pracujete, zatímco ten druhý se bohapustě fláká.

Býk

Opravdu nemá cenu, abyste se kvůli němu rozčilovali. Bude daleko lepší, když při diskusi nasadíte kamenný obličej a budete trvat na svém.

Blíženci

Pořád vám ještě zbývá naděje, že se nakonec domluvíte. V takovém případě však nesmíte být předpojatí, ale musíte se o domluvu upřímně snažit.

Rak

Hlavně na něj zbytečně netlačte! Když mu necháte čas a prosto, sdělí vám nakonec přesně to, co jste od něj chtěli a potřebovali slyšet.

Lev

Je vám oběma moc dobře,situace mezi vámi se zásadně vylepšuje. Skvělé to bude zejména ve druhé polovině týdne, kdy si dokážete promluvit od srdce a bez zábran.

Panna

Neustále přemýšlíte, zda je rozumné chtít vztah, o který Beran viditelně nestojí. Asi vám nezbude, než ho přesunout do kolonky neuskutečnitelných snů a víc o něm nepřemýšlet.

Váhy

Vypadá to, že se váš vztah konečně láme k lepšímu. Ve druhé polovině týdne na sebe třeba přestanete štěkat a začnete spolu celkem normálně mluvit.

Štír

Pokud si myslí, že pro něj budete pracovat zadarmo, dost se plete. Jedině vy mu dokážete vysvětlit, že si to myslet sice může, ale že se v tomto ohledu zásadně plete.

Střelec

Pocit, že si nerozumíte tak, jak byste si rozumět chtěli, je stále silnější. Snažte se s tím něco udělat dřív, než se příkop mezi vámi ještě více prohloubí!

Kozoroh

Kdybyste si oba přiznali, že se vám vlastně do ničeho nechce, žilo by se vám daleko lehčeji. Místo toho hrozí, že se budete navzájem nutit k akci a jen se zbytečně hádat.

Vodnář

To, že ho máte rádi, ještě neznamená, že musíte plnit každé jeho přání. Když se mu pokusíte vnuknout trochu skromnosti, bude to pro něj velice prospěšné.

Ryby

Klidně miláčkovi řekněte, že na hádky nemáte tu pravou náladu. Z vaší strany to je rozumné prohlášení, kterým zajistíte pohodu a klid.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA