Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Partnerské horoskopy - na 49. týden (2.12.2019 - 8.12.2019)

Týdenní partnerské horoskopy, tvořené zkušenými astrology, vám objasní, proč se vám daný den nedařilo. Přečtěte si partnerské horoskopy podle znamení a zjistěte, čemu tento týden budete čelit, nebo na co se máte těšit. Mnohému špatnému se můžete vyvarovat.

Beran

Než se rozhodnete, že ho překvapíte, nenápadně na své plány zaveďte řeč. Neriskujte situaci, kdy byste ho vy překvapovali a on se marně snažil tajit zklamání.

Býk

Jsou věci, které byste odkládat neměli. Pokud mu chcete nebo potřebujete říct něco opravdu důležitého, udělejte to v úterý večer-bude překvapený, ale nějak to vydýchá.

Blíženci

O stabilní vztah jste dosud moc nestáli. Teď však přemýšlíte, že byste o něm v případě vašeho Berana uvažovali moc rádi a s chutí.

Rak

Váš vztah je nebývale intenzivní,dokonce tak, že si spolu dáváte rance ještě předtím, než jdete do práce. Oba máte pocit, že byste to do odpoledne nepřežili.

Lev

Než pochopíte, co si doopravdy myslí, bude to chvíli trvat. Váš Beran má pocit, že mu jeho nejednoznačné postoje dodají na záhadnosti a vůbec nechápe, jak moc vás tím štve.

Panna

Než se s ním začnete domlouvat na společných životních plánech, ještě chvíli počkejte. Nejdříve byste se měli přesvědčit, zda se ty jeho plány alespoň částečně kryjí s těmi vašimi...

Váhy

S jeho příbuznými se nezaplétejte,pokud je potřeba, abyste něco projednali, nechte to na svém Beranovi. Společnou řeč s nimi najde podstatně rychleji, než vy.

Štír

Jde o člověka, který má pocit, že má na pravdu patent. Naštěstí máte s takovými lidmi bohaté zkušenosti, takže se tím z míry vyvést nenecháte.

Střelec

V tom, co s ním souvisí, si sundejte růžové brýle. Váš Beránek se sice může na první pohled jevit jako nevinná bytost, ale skutečnost je zcela jiná.

Kozoroh

Pokud má pocit, že vám může mluvit do života a ovlivňovat vaše rozhodování, dost se plete. Podobných lidí se ve vašem životě vyskytlo už pár a neuspěl ani jeden.

Vodnář

Než přijdete na to, co máte dělat, bude to chvíli trvat. Musíte vymyslet něco, co je vám prospěšné a co vám zároveň dovolí vaše svědomí-naštěstí se vám to povede.

Ryby

Než se přinutíte k nějaké aktivitě, zabere vám to spoustu času. Možná by bylo lepší, kdybyste pracovali rovnou a pak si spolu dali kávu nebo něco dobrého.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA