Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Partnerské horoskopy - na 50. týden (9.12.2019 - 15.12.2019)

Týdenní partnerské horoskopy, tvořené zkušenými astrology, vám objasní, proč se vám daný den nedařilo. Přečtěte si partnerské horoskopy podle znamení a zjistěte, čemu tento týden budete čelit, nebo na co se máte těšit. Mnohému špatnému se můžete vyvarovat.

Beran

To, že vám miláček radí, co máte dělat, ještě neznamená, že byste ho měli poslouchat. Jeho názory vyslechněte, pouvažujte, ale konečné rozhodnutí musí být na vás.

Býk

Musíte být trpěliví,Váš miláček nechápe, proč si děláte starosti s něčím, co podle jeho názoru není vůbec podstatné. Pokuste se mu to vysvětlit!

Blíženci

To, že máte stejné nebo alespoň hodně podobné životní cíle, je velice pozitivní. Silně to omezuje frekvenci a dopad vašich hádek.

Rak

S partnerem z tohoto znamení si opravdu užijete, má pocit, že byste mu měli být neustále k dispozici a necháte, že máte i jinou práci. Naštěstí to v neděli přejde.

Lev

V pondělí, kdy je Luna ve vašem znamení, budete vyloženě v pohodě. Právě proto by bylo dobré, abyste se na všem v klidu domluvili a potom už jen pokračovali podle scénáře.

Panna

Hlavně nedovolte, aby na vás křičel! Jakmile pozvedne hlas, ozvěte se stejně energicky a dokažte mu, že se umíte rozčilit stejně kvalitně jako on.

Váhy

Nejde o to, abyste se vůbec nehádali, ale o to, abyste se na konci dokázali domluvit. Když to zvládnete, jste naprosto skvělí a můžete na sebe být pyšní...

Štír

Obrňte se veškerou tolerancí, kterou jste v sobě za roky společného života nashromáždili. Budete ji potřebovat v momentě, kdy vám Beran začne vysvětlovat, že za všechny průšvihy můžete vy.

Střelec

Prožíváte zajímavé období. Na jedné straně si přejete, aby všechno zůstalo tak, jak to je, a na druhé uvažujete, jak byste svůj život co nejrychleji a od základů změnili.

Kozoroh

To, že vás někdo naštve, je v momentální hektické náladě celkem pravděpodobné. Když vám však i váš jindy prudký Beran říká, že byste se na to měli vykašlat, raději ho poslechněte.

Vodnář

Je potřeba, abyste se na něj podívali jiným pohledem, než dosud. Nehledejte v něm samé kladné vlastnosti, ale smiřte se s tím, že mu ani ty trochu horší cizí nejsou.

Ryby

Když něčemu nerozumíte, není to důvod, abyste se za to styděli. Když požádáte Berana, aby vám poradil, určitě to udělá, a když to nebude vědět sám, má kamaráda, který se v tom vyzná.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA