Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Partnerské horoskopy - na 48. týden (25.11.2019 - 1.12.2019)

Týdenní partnerské horoskopy, tvořené zkušenými astrology, vám objasní, proč se vám daný den nedařilo. Přečtěte si partnerské horoskopy podle znamení a zjistěte, čemu tento týden budete čelit, nebo na co se máte těšit. Mnohému špatnému se můžete vyvarovat.

Beran

Všechno je krásné a snadné, ve čtvrtek si však dejte pozor, abyste se nepohádali kvůli Mikuláši. Jeden z vás chce, aby v něj děti věřily, zatímco ten druhý má pocit, že je čas, abyste jim řekli pravdu.

Býk

Když vám začne vysvětlovat, že mu máte být vděční, klidně dejte své emoce najevo. Pokud do vašeho vztahu vpustíte vděčnost a jiné podobné vazby, bude po pohodě veta.

Blíženci

Než se rozhodnete, že si s ním něco začnete, přemýšlejte, co od toho vlastně chcete. Pokud usoudíte, že vztahem s ním chcete především zahnat nudu, určitě se mu to podaří.

Rak

Jupiter, který se dostal do vašeho partnerského sektoru, se vám stará o sebevědomí. Dokonce tak, že v případě potřeby pozvednete hlas a pošlete Berana do háje.

Lev

Vůbec nechápe, jak je možné, že vás baví něco naprosto jiného, než baví jeho. Zkuste mu to vysvětlit, ale nečekejte, že vaše argumenty zpracuje a pochopí.

Panna

Pocit, že něco nezvládáte, je stále intenzivnější. Když si k tomu ještě přidáte i jedovaté poznámky svého Berana, nechce se vám naprosto do ničeho.

Váhy

S jeho dětmi budete mít tak trochu problémy. Vy byste se s nimi sice bez problémů domluvili, ale Beran dělá, co může, aby mezi vámi vznikly problémy.

Štír

Účty, které vám přijdou, byste měli zaplatit co nejdříve. Jedině tak zjistíte, kolik peněz vám zbývá na Vánoce a hlavně na důstojný vstup do Nového roku.

Střelec

Než pochopíte, co se ve vašem životě děje, je Beranovi všechno naprosto jasné. Kdybyste to s ním preventivně probrali, vůbec neprohloupíte.

Kozoroh

To, že má nepřiměřené nároky na vás, vás sice rozčiluje, ale už jste si zvykli. Když však začne podobně úkolovat i vaše děti, ozvete se energicky a nahlas.

Vodnář

Pocit, že byste spolu začali znovu a úplně jinak, není vůbec od věci. Potíž je v tom, že je to daleko složitější, než to na první pohled vypadá a než si oba myslíte.

Ryby

Dojem, který na vás udělá, stojí opravdu za to. Zejména ve čtvrtek budete mít pocit, že se vám v jeho společnosti třesou kolena a vy kompletně ztrácíte zdravý rozum.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA