Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Partnerské horoskopy - na 08. týden (17.2.2020 - 23.2.2020)

Týdenní partnerské horoskopy, tvořené zkušenými astrology, vám objasní, proč se vám daný den nedařilo. Přečtěte si partnerské horoskopy podle znamení a zjistěte, čemu tento týden budete čelit, nebo na co se máte těšit. Mnohému špatnému se můžete vyvarovat.

Beran

Oba byste si měli dopřát čas, abyste si zvykli jak na sebe, tak na to, co v životě považujete za důležité. Pokud se budete snažit a jeden druhému se přizpůsobíte, efekt bude vysoce pozitivní!

Býk

Když vás za něco pochválí, nečekejte, že to proběhne jen tak. Váš miláček se bude tvářit, jako by vám tím dával hodně vysoké státní vyznamenání!

Blíženci

Jakmile vám začne vysvětlovat, co všechno děláte špatně, měli byste zavětřit. Pokud za jeho slovy cítíte nepochybný vliv jeho rodičů, vůbec se nemýlíte.

Rak

V pátek hrozí, že na sebe zbytečně intenzivně narazíte. Zejména večer se připravte na náladu, která bude neustále kolísat na hranici výbuchu.

Lev

O tom, co mezi vámi je, ví stále více lidí. Dosud jste si mohli vychutnávat romantický utajovaný vztah, ale oba pochopíte, že to už tak dál nejde.

Panna

Ať mu řeknete cokoli, bude mít pořád pocit, že jste ho dostatečně neocenili. Vy pak budete mít dojem, že je kolem jeho aktivit podstatně více řečí, než si zaslouží.

Váhy

Neustále vám vysvětloval, že chce vedle sebe člověka, který je nezávislý a silný. Když vás teď má, má zase pocit, že se vedle vás nedokáže prosadit tak, jak by chtěl a potřeboval.

Štír

To, co prožívá, nemusíte řešit-mohli byste se do toho sice pustit, ale váš Beran by to nesl hodně nelibě. Patrně by usoudil, že ho považujete za neschopného člověka, který si s tím sám neporadí.

Střelec

Úvahy o tom, kdo koho miluje víc, berte jako zbytečnou ztrátu času. Když pochopíte, že jde u obou o cit nadprůměrně intenzivní, bude to stačit.

Kozoroh

Pokud patří k mladší generaci, měli byste ho upozornit na nebezpečí, spojená se světem sociálních sítí, ostatním by nevěřil, ale o vašich slovech bude uvažovat.

Vodnář

To, že vám váš vztah v prvním kole nevyšel, nic neznamená. Když dáte sobě i miláčkovi ještě jednu šanci, litovat nebudete, oba jste se poučili a oba budete jednat jinak.

Ryby

Z jeho tvrdohlavosti si nic neděláte, dobře víte, že se nejdříve bude vztekat, ale pak začne přemýšlet. A nakonec uzná, že pravdu máte přece jen vy.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA