Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Partnerské horoskopy - na 06. týden (3.2.2020 - 9.2.2020)

Týdenní partnerské horoskopy, tvořené zkušenými astrology, vám objasní, proč se vám daný den nedařilo. Přečtěte si partnerské horoskopy podle znamení a zjistěte, čemu tento týden budete čelit, nebo na co se máte těšit. Mnohému špatnému se můžete vyvarovat.

Beran

O tom, co se vám nepovedlo, se nebavte a nedovolte to ani partnerovi. Momentálně je potřeba, abyste si připomínali to, co se vám podařilo a na co můžete být hrdí.

Býk

Váš miláček je nejen tvrdohlavý, ale dovede si své jednání ještě i pořádně zdůvodnit. Pro vás bude lepší, když mu raději nebudete nic rozmlouvat.

Blíženci

V době, kdy je Slunce ve Vodnáři, jste vy dva v ničem nenarušené pohodě. Dokonce se nehádáte ani ve chvílích, kdy k tomu situace vyloženě vybízí...

Rak

Když říká, že na vás nic nehraje, neberte to tak moc vážně. Hrát sice nehraje, ale fakty si přizpůsobuje bez nejmenších výčitek svědomí!

Lev

Jako dvě ohnivá znamení to nemáte snadné. Kdybyste si ale slíbili, že toho druhého nejdříve necháte domluvit a až pak začnete mít námitky, bude to rázem o dost lepší.

Panna

V pondělí a v úterý, kdy je Luna ve vašem znamení, se s ním hádat nemusíte. Dějí se zázraky, Vy svému Beranovi řeknete, co chcete a potřebujete, a on vaše přání splní.

Váhy

Ve středu a ve čtvrtek byste si na sebe měli udělat čas. Pátečního Valentýna sice Beran slavit nechce, ale proti středečnímu pozvání na večeři vůbec nic nemá.

Štír

Pro svého partnera uděláte i to, co byste pro nikoho jiného neudělali. Problém je v tom, že on to vnímá jako něco naprosto samozřejmého a vůbec si toho neváží...

Střelec

Na to, aby vás získal, použije všechny triky, které zná, a pár těch, které nově vymyslí. Je to sice zbytečné, protože vás získal už dávno, ale to mu říkat nemusíte.

Kozoroh

Když vám říká, že byste měli víc riskovat, můžete si leda tak zaťukat na čelo. Jeho historii znáte a víte, že specielně jemu riziko mnoho dobrého nepřineslo.

Vodnář

Jsou věci, na které vám odpovídat nechce a nebude. Čím intenzivněji se ho budete vyptávat, tím hůře se budete cítit, uvědomte si to, dokud je čas.

Ryby

Jeho řeči o tom, jak na sobě máte pracovat a jak se máte změnit, vám lezou na nervy. Co kdybyste změnili poměr sil a podobné změny začali doporučovat i vy jemu?

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA