Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Partnerské horoskopy - na 05. týden (27.1.2020 - 2.2.2020)

Týdenní partnerské horoskopy, tvořené zkušenými astrology, vám objasní, proč se vám daný den nedařilo. Přečtěte si partnerské horoskopy podle znamení a zjistěte, čemu tento týden budete čelit, nebo na co se máte těšit. Mnohému špatnému se můžete vyvarovat.

Beran

Na lidi, kteří vám začnou vyčítat chyby, nedejte, většinou vám budou vytýkat to, co by moc rádi dělali i oni. Na rozdíl od vás jim k tomu však chybí dostatek odvahy.

Býk

Partner chce, abyste s ním trávili více času. Vy máte skoro až pocit, že už tak je času, který mu věnujete, skoro až příliš.

Blíženci

S věrností problémy nemáte. Dobře víte, že láska vašeho Berana je něco, co je pro vás hodně důležité a co ohrožovat v žádném případě nechcete.

Rak

Týden proběhne v klidu, ale víkend vám všechno vynahradí. Děje se kolem vás tolik věcí, že nevíte, které byste měli brát vážně a které můžete bez výčitek svědomí pominout.

Lev

To, že se vám do upřímné rozmluvy s Beranem nechce, vás neomlouvá ani neosvobozuje. Velice rychle pochopíte, že odkládáním nic nevyřešíte, promluvte si s ním hned!

Panna

Odpovědnost za něj a za jeho život opravdu nemáte. Jeho rodiče se vás sice snaží přesvědčit, že je to vaše povinnost, ale vy si je už dokážete srovnat.

Váhy

Rozpory, které mezi vámi byly, konečně zmizely. Zejména v úterý a ve středu spolu budete vycházet naprosto bez problémů!

Štír

Je nebezpečí, že si v jeho případě znovu naběhnete. Váš miláček sice může tvrdit, že se změnil (a dokonce to myslet i vážně), ale to ještě neznamená, že to tak doopravdy je.

Střelec

Nastal čas, kdy mu musíte dát za pravdu. Než se ale rozhodnete, že mu to řeknete, dobře si to rozmyslete, jde o informaci, která by byla v jeho případě skoro nadbytečná.

Kozoroh

Jsou věci, které byste před ním tajit neměli. Kdyby na to přišel nebo kdyby mu to někdo zlomyslně prozradil, bylo by to daleko horší.

Vodnář

Svou reakcí na něco, co jste vy vlastně zle vůbec nemysleli, vás velice překvapí. S údivem zjistíte, že je v duši daleko křehčí, než se vám navenek jeví.

Ryby

Pokud si myslí, že vás postaví před hotovou věc a vy s tím budete souhlasit, je na omylu. Chcete, aby s vámi svá rozhodnutí probíral a abyste se na nich domluvili.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA