Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Partnerské horoskopy - na 03. týden (13.1.2020 - 19.1.2020)

Týdenní partnerské horoskopy, tvořené zkušenými astrology, vám objasní, proč se vám daný den nedařilo. Přečtěte si partnerské horoskopy podle znamení a zjistěte, čemu tento týden budete čelit, nebo na co se máte těšit. Mnohému špatnému se můžete vyvarovat.

Beran

Musíte mu vysvětlovat věci, které by měly být každému myslícímu člověku jasné. Naštěstí se s vámi nehádá a sám uzná, že jsou pravidla, která by se měla dodržovat.

Býk

Na to, co vám říká, nereagujte. Když vám řekne, že něco, po čem vy toužíte, vlastně ani nepotřebujete, museli byste se leda tak pohádat.

Blíženci

Planetární tlak sice úplně nezmizel, ale alespoň značně polevil. Poznáte to podle toho, že se váš Blíženec směje a vy se dobře bavit spolu s ním.

Rak

To, že mu nevěříte, je vaše věc, měli byste si však dávat pozor, aby to nebylo z vašeho jednání až příliš cítit. Celá situace je patrně jiná, než to vypadá a než si vy myslíte.

Lev

Když se rozhodne, že se bude za každou cenu a vzdor zdravému rozumu prosazovat, je to jeho věc. Nesmí se však divit, že vy mu k tomu svou obvyklou podporu poskytovat nebudete!

Panna

Jsou věci, kterým nedokážete odolat, i když je vám jasné, že byste měli. Zejména provokace vašeho Berana mohou přinést zcela jiný efekt, než jste čekali.

Váhy

Jsou věci, které byste s ním měli probrat o samotě. Když budete sami, nebude se zbytečně rozčilovat, ale bude spolu s vámi hledat rozumné řešení.

Štír

Vůbec si neuvědomuje, co po vás vlastně chce, Vám to však velice rychle dojde. Rozhodnete se, že se sice můžete pohádat, ale že něco takového riskovat nebudete.

Střelec

Pokud chcete někam jet, měli byste si co nejrychleji sehnat lístky a zajistit pobyt. Váš Beran vás sice ujišťuje, že to má ještě čas, ale vy se přemluvit nenecháte.

Kozoroh

Záležitosti, které dlouho tkvěly v místě, se konečně pohnuly kupředu. Vy to sice moc optimisticky pořád nevidíte, ale váš Beran nadšením skoro lítá!

Vodnář

Zkuste být nezávislí na jeho názoru. To, že s vámi souhlasí, vám sice dodává sebejistotu, ale nic jiného a zásadnějšího vám to stejně nenese.

Ryby

Jeho myšlení jde po zcela jiných cestách, než to vaše. Můžete se sice snažit, ale nakonec stejně zkonstatujete, že jde o věci, v nichž se shodnout nedokážete.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA