Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Partnerské horoskopy - na 42. týden (12.10.2020 - 18.10.2020)

Týdenní partnerské horoskopy, tvořené zkušenými astrology, vám objasní, proč se vám daný den nedařilo. Přečtěte si partnerské horoskopy podle znamení a zjistěte, čemu tento týden budete čelit, nebo na co se máte těšit. Mnohému špatnému se můžete vyvarovat.

Beran

Když nebudete opravdu hodně chtít, nic z toho, co se kolem vás děje, se vás nedotkne. Vy si ale nedovedete představit, že byste se k probíhajícím událostem nevyjadřovali.

Býk

O tom, čím mu uděláte radost, raději nepřemýšlejte. Hrozí, že hned v pondělí udělá něco, co ve vás podobné myšlenky a nápady spolehlivě zahluší.

Blíženci

Představa partnera, který vás respektuje, se v jeho případě nenaplní. V tomto týdnu budete rádi, když vás nechá domluvit a nebude vám zbytečně skákat do řeči.

Rak

Chce po vás rozhodnutí v situaci, ve které se přes veškerou snahu orientovat nedokážete. Pak nezbude, než byste si hodili korunou, protože se nic jiného dělat nedá.

Lev

Především se starejte o to, aby bylo dobře vám. Když dáte přednost blahu svého partnera, o své vlastní šance přijdete a jemu nijak zásadně nepomůžete.

Panna

V pondělí a v úterý, kdy je Luna ve Střelci, vás vystaví silnému tlaku. Neustále chce, abyste dělali něco, co považujete za riskantní - a ještě se diví, že se vám to nelíbí.

Váhy

Představa samostatného života, kdy si nebudete povídat a nebudete se spolu radit, se vám ani trochu nelíbí. Naštěstí pro vás se nezamlouvá ani Beranovi.

Štír

V kritické chvíli se zachová tak, že na něj budete nevěřícně koukat. Dojde vám, že není zdaleka tak jednoduchý, jak jste si až dosud mysleli.

Střelec

Jsou věci, s nimiž se odmítáte smířit. Dokonce i Beran vám říká, že byste měli své boje vzdát, ale vy to přesto nedokážete.

Kozoroh

Pocit, že si nerozumíte, je s během času stále silnější. Kdybyste však hned v pondělí udělali první krok k domluvě, do konce týdne by bylo všechno v naprostém pořádku.

Vodnář

Pokud má někdo dojem, že byste za něj měli řešit jeho problémy, měli byste jeho úvahy zarazit. Vy ho odmítnout dokážete, ale u vašeho miláčka to tak jisté není.

Ryby

Když mu chcete otevřít srdce, měli byste to udělat hned na začátku týdne. Překvapíte ho tak, že ho ani nenapadne, že by proti tomu mohl něco namítat.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA