Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Partnerské horoskopy - na 40. týden (28.9.2020 - 4.10.2020)

Týdenní partnerské horoskopy, tvořené zkušenými astrology, vám objasní, proč se vám daný den nedařilo. Přečtěte si partnerské horoskopy podle znamení a zjistěte, čemu tento týden budete čelit, nebo na co se máte těšit. Mnohému špatnému se můžete vyvarovat.

Beran

Než se rozhodnete, že partnerské spory budete řešit ostře a natvrdo, přemýšlejte, k čemu to bude. Především si uvědomte, že váš miláček je ve stejné náladě, což jakoukoli dohodu vylučuje.

Býk

Spousta věcí z jeho předchozího života vám není jasná,když se ho přímo zeptáte, stejně se nic nedozvíte. Záhy pochopíte, že o tom mluvit nechce a nebude.

Blíženci

Když si chcete do partnera rýpnout, dobře si to rozmyslete. Zejména v pátek byste se mohli dočkat reakce, se kterou byste si poradit nedokázali.

Rak

Občas máte pocit, že vás nechápe-je to omyl,Beran vás naopak chápe velice intenzivně. Právě proto chce, abyste se neutápěli ve smutku, ale naopak přistoupili k životu optimisticky.

Lev

Na lidi, kteří vám začnou vysvětlovat, že byste si měli další vztah s Beranem rozmyslet, si dejte pozor. Pravděpodobně jsou už nachystaní a chtějí vás rychle nahradit.

Panna

Jeho tvrdohlavý přístup ke všemu, co navrhnete, vás už opravdu štve. Nakonec se rozhodnete, že si uděláte po svém a jeho postavíte až před hotovou věc.

Váhy

Okouzlí vás způsobem, který jste už dlouho nezažili. Marně přemýšlíte, v čem jeho kouzlo spočívá, ale je vám jasné, že mu zcela a naprosto podléháte.

Štír

S partnerem z tohoto znamení to jednoduché není a nebude. To vám však ani trochu nevadí,je vám jasné, že s každým jiným byste se jen nudili.

Střelec

V úterý a ve středu jste v pohodě. Chováte se k sobě sice spíše jako kamarádi než jako partneři, ale to ani jednomu z vás nevadí.

Kozoroh

Především si uvědomte, že jste oba neskutečně tvrdohlaví. Jen tak pochopíte, že si tím zejména ve čtvrtek a v pátek můžete jen zbytečně škodit.

Vodnář

Když říká, že lidem ze zásady nevěří, nechejte to bez komentáře. Nebudete mu přece vysvětlovat, že vy chcete udělat všechno pro to, aby vám věřit začal!

Ryby

Jeho energie vám přináší jen to dobré. V praxi to vypadá tak, že vy na něco přijdete a potom Berana přimějete, aby to zrealizoval-podaří se to bez problémů.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA