Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Partnerské horoskopy - na 38. týden (14.9.2020 - 20.9.2020)

Týdenní partnerské horoskopy, tvořené zkušenými astrology, vám objasní, proč se vám daný den nedařilo. Přečtěte si partnerské horoskopy podle znamení a zjistěte, čemu tento týden budete čelit, nebo na co se máte těšit. Mnohému špatnému se můžete vyvarovat.

Beran

Od úterý, kdy se Slunce dostane do Vah, se ve vašem životě rozhostí nebývalý klid. Těšte se na dny, kdy všichni budou rozhodovat za vás, a vy nebudete vědět, zda se zlobit nebo smát.

Býk

Jeho hovory o tom, že je potřeba, abyste začali znovu a jinak, vážně neberte. Mluvit o tom sice umí, ale kdybyste mu tuto možnost reálně nabídli, vůbec by se mu to nelíbilo.

Blíženci

V úterý se váš vztah zásadně změní. Slunce přejde do Vah a postará se, abyste se přestali bavit jen o práci a začali spolu mluvit kromě jiných zajímavých věcí i o lásce.

Rak

Za vaše aktivity vám vděčný nebude,pořád má pocit, že se o něj jen zbytečně dojíte. To, že k tomu můžete mít třeba docela dobrý důvod, ho ani nenapadne.

Lev

Když se v úterý dostane Slunce do jeho partnerského sektoru, začne se zajímat jak o vás, tak o vaše názory. Pro vás to bude překvapení opravdu nečekané.

Panna

Na to, abyste se rozčilovali, není vhodný čas. Dokonce i Beranovi budete muset vysvětlit, že vaše děti jsou sice skvělé, ale dokonalost od nich čekat nemůžete.

Váhy

Čekejte od něj velice zajímavý dárek k narozeninám. Je z něj na první pohled vidět, že vás má rád a že opravdu chce, aby se vám líbil.

Štír

Konečně zjistíte, proč se chová tak, jak se chová a jak je to podle vašeho názoru nesmyslné. Jeho jednání vám sice rozumnější připadat nebude, ale alespoň ho pochopíte.

Střelec

Nebezpečí náhod, které se postaví proti vám, je dost značné. Než se rozhodnete, že budete mít s Beranem nějaké neveřejné pletky, dobře si to rozmyslete - a pak si to zakažte.

Kozoroh

Než se rozhodnete, že s ním půjdete do konfliktu, přemýšlejte, k čemu vám to bude. Váš Beran sice vypadá mírumilovně, ale žádný beránek to není a nebude.

Vodnář

Jeho nápady, které právem označujete jako hloupé a riskantní, vás nesmí vyvést z míry. V takové chvíli je potřeba, abyste sebrali veškerou svou výmluvnost a dokázali mu je rozmluvit.

Ryby

Opravdu nepotřebujete, aby vás ujišťoval o něčem, co je podle vašeho názoru samozřejmé. On to ale přesto téměř s nadšením dělá.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA