Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Partnerské horoskopy - na 39. týden (21.9.2020 - 27.9.2020)

Týdenní partnerské horoskopy, tvořené zkušenými astrology, vám objasní, proč se vám daný den nedařilo. Přečtěte si partnerské horoskopy podle znamení a zjistěte, čemu tento týden budete čelit, nebo na co se máte těšit. Mnohému špatnému se můžete vyvarovat.

Beran

Týden je vám sympatický už jenom tím, že je o jeden pracovní den kratší. O tom, jak strávíte v pondělí, se žádné diskuse vést nebudou,oba se budete věnovat tomu, co máte rádi a co je vám příjemné.

Býk

V pondělí od něj nějakou větší práci ani nechtějte, ani nevyžadujte. Když na něj budete tlačit, naštve se tak, že budete mít celý svátek zkažený.

Blíženci

Má pocit, že by vás měl ovlivňovat a radit vám, co máte dělat,naštěstí mu to nedovolíte. Vyslechnete ho, ale pokud se vám jeho rady nebudou líbit, uděláte si stejně svoje.

Rak

To, že by váš vztah byl dokonalý, se říct nedá. Dá se ale zkonstatovat, že na tom, aby dokonalý byl, pracujete oba s nadšením a velkou chutí.

Lev

Oba byste měli vsadit na trpělivost,se vším důležitým počkejte do čtvrtka, kdy se Luna dostává do Berana. Pak vám půjde rychle a svižně i to, s čím byste se v pondělí trápili.

Panna

S jeho názory nepohnete,je však taky potřeba říct, že jste se o něco takového přestali už dávno snažit. Vyhodnotili jste to jako zbytečnou ztrátu energie i času.

Váhy

S dárky, které vám k vašim narozeninám dá, je to těžké. Při pohledu na ně žádné nadšení nepociťujete, ale je vám jasné, že to najevo dát nesmíte.

Štír

Jde o člověka, s nímž se zaručeně střetnete,to však není důvod, abyste se obávali. Naopak,ve střetu máte podstatně větší šanci na vítězství, než má on.

Střelec

Některým záležitostem se nevyhnete, ale můžete se o to alespoň pokusit. Kdybyste ale požádali o spoluúčast Berana, bylo by rázem všechno jednodušší a snazší.

Kozoroh

O tom, že čas neskutečně letí, nepochybujete. Když vám to však připomene i váš Beran, zjistíte, že situace je opravdu vážná a že byste se nad tím měli zamyslet.

Vodnář

To, co po něm chcete, mu musíte podat způsobem, kterému porozumí a který bude navíc i respektovat. Snadné to nebude, ale vy už vymyslíte způsob, jak ho přesvědčit, že pravdu máte vy!

Ryby

Je to opravdu miláček. Pokaždé, kdy se na něj opravdu zlobíte (což bude v tomto týdnu dost často) udělá něco, po čem se začnete usmívat a všechno mu odpustíte.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA