Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Partnerské horoskopy - na 37. týden (7.9.2020 - 13.9.2020)

Týdenní partnerské horoskopy, tvořené zkušenými astrology, vám objasní, proč se vám daný den nedařilo. Přečtěte si partnerské horoskopy podle znamení a zjistěte, čemu tento týden budete čelit, nebo na co se máte těšit. Mnohému špatnému se můžete vyvarovat.

Beran

Řečí o tom, co byste měli dělat, má vaše okolí spoustu, Vy se ale musíte ovládnout a nereagovat. Výbuchem byste se svým protivníkům jen postarali o munici.

Býk

V pondělí a v úterý vám vyloženě leze na nervy. Neustále vás popohání k práci, která by podle vašeho názoru mohla probíhat v tempu daleko mírnějším.

Blíženci

Přemýšlíte, jak je možné, že jste ještě nedávno práci a všechny jiné povinností nestíhali. Teď máte aktivit dvakrát tolik a stíháte je s úsměvem a s přehledem.

Rak

Jeho energie vám už leze na nervy. Možná by pomohlo, kdybyste ho upozornili, že na rozdíl od něj potřebujete nejen aktivitu, ale občas taky klid.

Lev

V pondělí a v úterý, kdy je Luna ve vašem znamení, si báječně sednete. Oba zkonstatujete, že se s tím druhým bavíte tak skvěle, jak jste se už hodně dlouho nebavili.

Panna

S pocitem, že vám něco nejde, i když se o to opravdu snažíte, se svému Beranovi raději nesvěřujte. Soucitný pohled, který by vám věnoval, by se vám ani trochu nelíbil.

Váhy

V pondělí a v úterý se můžete těšit na nebývale romantické chvíle. Váš Beran patrně pochopil, že se vám po nich stýská, a rozhodl se, že vám je poskytne.

Štír

Neustále ho přesvědčujete, že se má chovat rozumně, váš Beran vás neposlouchá a dobře dělá. Zejména ve čtvrtek může na nerozumném jednání získat víc, než na rozumném.

Střelec

Celkem bez problémů se dokážete srovnat se vším, co vám život přinese. Naštěstí bude toho dobrého podstatně méně, než toho, co vnímáte jako negativní.

Kozoroh

Na lidi, kteří vám budou chtít mluvit do vašeho vztahu, se vykašlete. Sami víte, že Beran sice není ideál, ale taky víte, že je vám s ním podstatně lépe, než s kýmkoli jiným.

Vodnář

Některé věci probíhají pomaleji, než by podle vašich původních plánů probíhat měly. Vy se s tím srovnáte s přehledem, ale váš miláček je na pokraji zhroucení.

Ryby

To, co mezi vámi je, se dá opravdu a bez přehánění označit za velkou lásku. Važte si toho, co máte, a nechtějte po sobě ani po partnerovi nemožné!

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA