Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Partnerské horoskopy - na 34. týden (17.8.2020 - 23.8.2020)

Týdenní partnerské horoskopy, tvořené zkušenými astrology, vám objasní, proč se vám daný den nedařilo. Přečtěte si partnerské horoskopy podle znamení a zjistěte, čemu tento týden budete čelit, nebo na co se máte těšit. Mnohému špatnému se můžete vyvarovat.

Beran

S tím, že byste se zastavili a mohli se porozhlédnout kolem a v klidu se rozhodnout, co dál, raději nepočítejte. Oba byste za to, sice snesli modré z nebe, ale nebude vám přáno.

Býk

Připravte se na týden, kdy ho budete muset mírnit a trochu hlídat. Naštěstí má své zkušenosti a pochopí, že by vás měl ve vlastním zájmu poslouchat.

Blíženci

Jeho argumentace je vám k smíchu. Potíž je v tom, že má pocit, že byste ji měli brát vážně a ještě mu být za jeho hluboké myšlenky vděční.

Rak

Než se rozhodnete, že mu vyčtete něco, co vzniklo spíše nepříznivou vinou okolností, než jeho vinou, dobře si to rozmyslete. Odpustit vám to může, ale nemusí.

Lev

Oba chápete, že je potřeba, aby se váš vztah co nerychleji vrátil do normy. Ani jeden z vás však netuší, jak by měl vypadat první krok,promluvte si o tom dřív, než bude pozdě!

Panna

Patří k lidem, s nimiž byste si pohrávat neměli. V krizové chvíli vám Beran odpustí skoro všechno, ale licoměrnost a neupřímnost k tomu opravdu nepatří.

Váhy

Jde o týden, kdy chvíle, kdy jste v pohodě, budou střídat momenty, kdy se budete celkem bezohledně hádat. Chvílemi to bude náročné, ale zase se nebudete ani na chvíli nudit.

Štír

Patří k lidem, s nimiž si můžete krásně užívat života. Je jen potřeba, abyste ho zpomalili a vysvětlili mu, že jsou v životě i věci, na které se vyplatí počkat.

Střelec

Nápady, s nimiž váš miláček přijde, jsou opravdu jen pro silné nervy. To, že nevyletíte a hned mu kvůli nim nevynadáte, berte jako velký důkaz svého sebepřekonání.

Kozoroh

Hlavně v pátek a v sobotu se s ním nehádejte. Mohli byste mu sice dokazovat, že pravdu máte vy, ale on by to za žádných okolností nepřipustil.

Vodnář

Pokud jste si ho vybrali jako převozníka, který má vyléčit vaše bolavé srdce, dobře si to rozmyslete. Když mu dáte šanci, chopí se jí tak, že se ho už nezbavíte.

Ryby

Tempo, které při vývoji vašeho vztahu zasadil, je opravdu zběsilé. Na jedné straně se ho trochu bojíte, na druhé musíte přiznat, že vám celkem imponuje.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA