Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Partnerské horoskopy - na 45. týden (2.11.2020 - 8.11.2020)

Týdenní partnerské horoskopy, tvořené zkušenými astrology, vám objasní, proč se vám daný den nedařilo. Přečtěte si partnerské horoskopy podle znamení a zjistěte, čemu tento týden budete čelit, nebo na co se máte těšit. Mnohému špatnému se můžete vyvarovat.

Beran

Než se začnete hádat o tom, na kom je řada, aby tentokrát ve sporu ustoupil, přemýšlejte. Jen tak zjistíte, že se hádáte kvůli nesmyslům, které za to nestojí.

Býk

V pondělí dopoledne si ho užívejte co nejvíce. Prožijete krásné chvíle, kdy oba budete přemýšlet jen nad tím, jak si dát svou lásku co nejlépe najevo.

Blíženci

Především si nemyslete, že jste horší, než je on. Jeho rodiče a příbuzní vás o tom sice mohou dost vehementně přesvědčovat, ale vy se nesmíte dát.

Rak

To, na čem se domluvíte, se dá bez přehánění označit za historickou dohodu. Rozhodnete že, se vykašlete na všechny překážky a přece jen to spolu zkusíte.

Lev

Dobře víte, že byste svůj život chtěli změnit, ale nevíte, jak s ním začít. Když počkáte do středečního večera, kdy je Luna ve vašem sektoru partnerství, mohlo by vás něco napadnout.

Panna

Než se váš miláček pro něco rozhodne, bude to chvíli trvat. Vůbec nechápete, co se s ním děje - a on vám to nevysvětlí.

Váhy

Když vám začne vysvětlovat, co byste podle jeho názoru udělat měli nebo neměli, nechejte ho mluvit. Až se vypovídá, můžete začít jednat tak, jak jste původně chtěli.

Štír

Než se rozhodnete, že s ním půjdete do přímé konfrontace, dobře si to rozmyslete. Zejména o víkendu bude Beran snad ještě hubatější, než dokážete být vy!

Střelec

Hlavně nemluvte o tom, čemu tak úplně a do posledního detailu nerozumíte. Kdyby na to Beran přišel, okomentoval by to způsobem vskutku nemilosrdným.

Kozoroh

Je potřeba, abyste si s ním udržovali dobré vztahy. To, že jste spolu kdysi nevycházeli, ještě neznamená, že se neshod musíte držet i nadále.

Vodnář

Rozpory, které mezi vámi dosud byly, najednou mizí,dokážete se nad ně povznést. Navíc oba pochopíte, že jsou podstatnější věci, než řešení nepodstatných problémů.

Ryby

Jeho pracovní tempo vám leze na nervy,neustále má pocit, že jsou všichni pomalí. To, že on sám při své rychlosti nadělá spoustu chyb, které pak musí opravovat, v úvahu nebere.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA