Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Partnerské horoskopy - na 16. týden (18.4.2022 - 24.4.2022)

Týdenní partnerské horoskopy, tvořené zkušenými astrology, vám objasní, proč se vám daný den nedařilo. Přečtěte si partnerské horoskopy podle znamení a zjistěte, čemu tento týden budete čelit, nebo na co se máte těšit. Mnohému špatnému se můžete vyvarovat.

Beran

Na koledě si oba dávejte pozor na pusu. Čím dřív si uvědomíte, že vás smysl pro humor je pro mnohé nevydýchatelný, tím bude atmosféra příjemnější a hádky vzdálenější.

Býk

Některé věci můžete pominout, ale záležitosti, které se týkají vašeho miláčka, k tomu nepatří. Těm věnujte intenzivní pozornost i v případě, kdy vám připadají nepodstatné a malicherné.

Blíženci

Zejména v pondělí a v úterý byste se měli věnovat sportu a ostatním tělesným aktivitám. Naštěstí chápete, že sezení doma je zhoubné a v přírodě je vám lépe.

Rak

Nic konkrétního od něj nechcete. Než mu ale vysvětlíte, že vám záleží především na lásce a trvalém vyrovnaném vztahu, bude to chvíli trvat.

Lev

Když zkonstatujete, že vám už dlouho nevolal, překonejte se a ozvěte se mu jako první. Až pak zjistíte, že se neozval proto, abyste neměli pocit, že vás moc otravuje.

Panna

V pondělí a v úterý, kdy je Slunce ještě v jeho znamení, to nebude zdaleka tak zlé, jak jste se obávali. V pondělí bude Beran pilně koledovat, ale v úterý se s chutí vrhne i na zahradu.

Váhy

Když budete mít vedle sebe Berana, můžete si být jistí, že neprohrajete. Váš Beran vezme vaše záležitosti za své a bude vám ve všem, pro co se rozhodnete, krýt záda.

Štír

Pocit, že vám váš miláček bez větších problémů vidí až do žaludku a vnímá zejména to, co by nemusel, je naprosto zřetelný. Smiřte se s tím, že máte partnera s jasnovidným talentem!

Střelec

Oba máte energie na rozdávání, což je na jedné straně příjemné a na druhé trochu problém. Ve vlastním zájmu se s nimi musíte naučit hospodařit tak, abyste zvládli všechno, co chcete.

Kozoroh

S jeho tvrdohlavostí se zejména v pondělí a v úterý nebijte. Když vydržíte do středy, Beran sám přijde na to, že jednal nesmyslně a realizaci svých plánů odloží do blíže neurčené budoucnosti.

Vodnář

Do hádek o peníze, které se mezi jeho příbuznými vedou, byste se pouštět neměli. Když Beranovi důkladně vysvětlíte, proč je to podle vašeho názoru riskantní, sám pochopí, že to tak bude lepší.

Ryby

Třecí plochy, které mezi vámi jsou, se snažte pokud možno uhladit. Zejména ve druhé polovině týdne budete potřebovat, aby vám stál po boku a spolu s vámi hájil vaše práva.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA