Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Partnerské horoskopy - na 11. týden (14.3.2022 - 20.3.2022)

Týdenní partnerské horoskopy, tvořené zkušenými astrology, vám objasní, proč se vám daný den nedařilo. Přečtěte si partnerské horoskopy podle znamení a zjistěte, čemu tento týden budete čelit, nebo na co se máte těšit. Mnohému špatnému se můžete vyvarovat.

Beran

O tom, že váš miláček uvažuje o nějakém zásadním plánu, se dozvíte jako poslední. Jindy byste se tomu usmáli, ale tentokrát hrozí, že se opravdu naštvete.

Býk

Jeho koníčky vás nerozčilují ani nevzrušují. Bez řečí mu dovolíte, aby se zabýval tím, co ho baví - a vám samozřejmě dovolí totéž.

Blíženci

V pondělí a v úterý je Luna sice ve Lvu, ale vy od ní žádné zázraky raději nečekejte. Oba budete napjatí a domů si přijdete jenom odpočinout.

Rak

V pondělí a v úterý vám s ním bude neskutečně dobře. Váš miláček má Lunu ve svém sektoru lásky a romantiky a opravdu se snaží, abyste si ji spolu s ním náležitě užili.

Lev

V pondělí a v úterý jste v pohodě. Kdybyste však chtěli, aby pohoda byla ještě intenzivnější, omezte svou taktiku a nechejte Berana, aby vás konečně mohl pořádně rozmazlovat.

Panna

To, že se před vámi snaží něco tajit, roli nehraje. Když pochopíte, o co jde, budete se i nadále tvářit, jako by o nic nešlo, to, že jste ho odhalili, mu říkat samozřejmě nebudete.

Váhy

Pocit, že některé věci nestíháte zdaleka tak, jak byste chtěli, není opodstatněný. Kdyby vám Beranu pořád dokola nevysvětloval, že se tak máte cítit, ani by vás to nenapadlo.

Štír

Úvahy o novém autě, se kterými vás neustále otravuje, jsou vlastně docela na místě, přesto byste ho měli ještě chvíli napínat. Opravdu nemusí žít v dojmu, že mu každé jeho přání splníte hned.

Střelec

Jde o člověka, který se momentálně chová zcela netypicky. Má na všechno dost času a neustále se ptá, proč vy pořád někam pospícháte a nemáte na nic a nikoho čas.

Kozoroh

Zázemí, které vám nabízí, je sice skvělé, ale vy byste to přesto měli důkladně zvážit. Když ho přijmete, spojíte se s ním nadlouho a třeba i navždy.

Vodnář

Pokud máte pocit, že krize, která se mezi vás dostala, rychle skončí, je to omyl. Pokud nechcete, aby se rozhořela, musíte se oba rozhodnout, že jí to nedovolíte.

Ryby

V práci se angažujte s rozumem. Kromě pracovních záležitostí musíte mít dostatek energie, který budete věnovat vám dvěma a práci na vašem vztahu.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA