Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Partnerské horoskopy - na 09. týden (28.2.2022 - 6.3.2022)

Týdenní partnerské horoskopy, tvořené zkušenými astrology, vám objasní, proč se vám daný den nedařilo. Přečtěte si partnerské horoskopy podle znamení a zjistěte, čemu tento týden budete čelit, nebo na co se máte těšit. Mnohému špatnému se můžete vyvarovat.

Beran

O tom, co vás baví, se s ním raději nebavte,nebylo by to k ničemu. Naštěstí na lásku společné zájmy nepotřebujete, budete si rozumět i bez nich.

Býk

To, že se chce se svým nynějším partnerem rozejít proto, aby se mohl dát dohromady s vámi, se vám vůbec nezamlouvá. Kdyby to byl udělal dřív, byli byste nadšení, ale teď jste spíše rozpačití.

Blíženci

Když začne hned v pondělí mluvit o dovolené, nijak to nepřehání. Když se chcete na všem důležitém domluvit, je nejvyšší čas začít!

Rak

Neustále se přemlouváte k něčemu, co se líbí Beranovi, ale ne vám. Opravdu chcete kvůli tomu, abyste si ho udrželi, potlačovat všechno, co chcete a potřebujete?

Lev

V pondělí a v úterý, kdy je Luna ve vašem partnerském sektoru a Luna v jeho sektoru přátel, to mezi vámi bude naprosto dokonalé. Budete si užívat vztahu, ve kterém budete kamarádi a milenci zároveň.

Panna

V pondělí, kdy je Luna v jeho sektoru přátel, budete moc rádi, že ho máte. Dodá vám informace, které byste sice vědět neměli, ale které vám v určité důležité záležitosti dají zásadní pomoc.

Váhy

Ohledně jeho talentů na něj tlačte, když na něj nedohlédnete, promarní svůj talent a pak toho bude litovat. Navíc by vám ještě mohl vytknout, že jste měli mít rozum a trochu ho přidržet.

Štír

V práci prochází nevyhnutelným procesem, během nějž ho přechází veškerá aktivita. Když zkonstatuje, že je vyhořelý, nic mu neříkejte. Je to pravda, proti níž se bojovat nedá.

Střelec

To, že se ze svých stresů potřebuje vypovídat, dobře víte. Momentálně si ale přiznáváte, že vás neustálé poslouchání jeho řečí už trochu otravuje.

Kozoroh

Hlavně si nenechejte namluvit, že je něco tak jednoduché, jak to vidí váš Beran. On by si sice moc přál, aby to takové bylo, ale vám je na první pohled jasné, že je skutečnost jiná.

Vodnář

Některé věci dopadnou zcela jinak, než jste čekali. Ani vy, ani váš Beran za to však nemůžete, berte to jako zásah vyšší moci, na který nemáte vliv.

Ryby

V pondělí a v úterý, kdy je Luna v jeho sektoru přátel, s ním bude docela rozumná řeč. Konečně se dočkáte chvíle, kdy vás nechá mluvit a nebude vám zbytečně skákat do řeči.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA