Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Partnerské horoskopy - na 14. týden (4.4.2022 - 10.4.2022)

Týdenní partnerské horoskopy, tvořené zkušenými astrology, vám objasní, proč se vám daný den nedařilo. Přečtěte si partnerské horoskopy podle znamení a zjistěte, čemu tento týden budete čelit, nebo na co se máte těšit. Mnohému špatnému se můžete vyvarovat.

Beran

Některé záležitosti vám nejdou zdaleka tak, jak jste si představovali,Vy však nereptáte. Čím pomaleji jednáte, tím menší je šance, že uděláte zbytečné chyby.

Býk

To, že vám něco slíbil, ještě neznamená, že to taky splní. I když se vám do toho nechce, měli byste ho na jeho nesplněný slib upozornit-pak se dozvíte, že zapomněl a ještě se vám omluví.

Blíženci

Jeho životní postoje jsou vám velice sympatické. Konečně jste narazili na člověka, který se zbytečně nestresuje a snaží se stejně jako vy všemu smát.

Rak

Jeho životní postoj se osvědčil. Dokonce tak, že i vy začínáte přemýšlet, zda opravdu musíte zvládat klidnou komunikací to, co se hlasitou hádkou zvládne daleko lépe.

Lev

Když zjistíte, že jste se do něj zamilovali, budete přinejmenším zaskočení. Dobře si uvědomujete, že ho milujete, ale taky je vám jasné, že vztah s ním jednoduchý nebude.

Panna

Lidí, kteří mají pocit, že byste se jim měli svěřovat, je hodně,Vy to však dělat nechcete. Představa, že budete někomu vyprávět, co mezi vámi a Beranem v reálu je, se vám ani trochu nelíbí.

Váhy

V době, kdy je Slunce v jeho znamení, vaši pomoc potřebuje daleko víc, než to vypadá. Když ho nezabrzdíte a před důsledky špatných rozhodnutí neochráníte vy, nedokáže to nikdo.

Štír

Řešení problémů, které vám navrhuje, se vám moc nelíbí. Připadá vám, že vidí problémy tam, kde nejsou, a naopak je nevnímá tam, kde by je vidět měl.

Střelec

Dobré rady ohledně toho, co máte dělat, nepotřebujete. V případě vás dvou bude lepší, když se budete řídit tím, co vám radí váš vlastní zdravý rozum.

Kozoroh

Jeho nápady vám občas mohou připadat neobyčejně divoké. Když se však nad nimi zamyslíte, zjistíte, že jen nahlas řekl něco, na co vám chyběla odvaha.

Vodnář

Opravdu mu nemusíte vyprávět, že jste dobří, Beran si to velice dobře uvědomuje sám. Podobným hovorem byste jen zbytečně zvyšovali jeho nejistotu a dobře maskované komplexy.

Ryby

Když se vám něco z toho, co vám vypráví, nezdá, klidně se ho zeptejte na podrobnosti. Do odpovídání se mu sice chtít nebude, ale to vám nijak nepřekáží.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA