Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Partnerské horoskopy - na 08. týden (21.2.2022 - 27.2.2022)

Týdenní partnerské horoskopy, tvořené zkušenými astrology, vám objasní, proč se vám daný den nedařilo. Přečtěte si partnerské horoskopy podle znamení a zjistěte, čemu tento týden budete čelit, nebo na co se máte těšit. Mnohému špatnému se můžete vyvarovat.

Beran

Jsou věci, o kterých sice mluvíte velice neradi, ale které probrat musíte. Kdybyste se rozhodli, že se do toho pustíte ve středu večer, je značná šance, že se nakonec domluvíte.

Býk

Máte šanci na zásadní vylepšení vašeho vztahu. Potřebujete k tomu jen čas a otevřenost. Když do vztahu obojí zavedete nebo to v něm prohloubíte, budete v pohodě.

Blíženci

Jeho překypující energii musíte nějak rozumně využít. Zejména od středy do pátku, kdy je Luna ve Střelci, dokáže s její pomocí opravdu hodně.

Rak

I když to nahlas nepřízná ani na mučení, nutně vás potřebuje. Velice dobře ví, že by bez vás nadělal daleko víc chyb, než jich udělá pod vaším dohledem.

Lev

Jde o člověka, který se za své bije i ve chvílích, kdy to není moc rozumné. Zkuste mu poradit, aby se stáhl, ale nedivte se, když to neudělá.

Panna

Jde o týden, kdy se musíte chovat trochu jinak, než jste zvyklí. Především svého Berana neprovokujte k něčemu, co by ustát sice mohl, ale taky nemusel.

Váhy

Když jste unavení, vezměte to jako fakt a na Beranovy poznámky nedejte. Snaží se budit dojem, že zvládne naprosto všechno a přitom se bez vaší pomoci neobejde.

Štír

S lidmi,kteří ho jen otravují a stále po něm něco vyžadují, by neměli ztrácet zbytečně čas. Kdyby ho ale zbytečné hádky bavily, může v nich klidně pokračovat!

Střelec

Pocit, že slídí za každým vaším krokem, je stále intenzivnější. Vám však jeho zájem nejenže nevadí, ale skoro by se dalo říct, že přímo lichotí.

Kozoroh

Zájem, který o něj máte, dávejte najevo tak, aby to bylo sice zřetelné, ale zároveň nenápadné. Pro jiné by to byl úkol skoro neřešitelný, ale vy to zvládnete bez problémů a elegantně.

Vodnář

Klidně mu dejte najevo, že se kvůli němu stresovat nebudete. Bude velice překvapený, dokonce nahlas přizná, že něco takového ze strany opačného pohlaví ještě nezažil.

Ryby

Smiřte se s tím, že vám moc nerozumí. Může se sice snažit, ale do vašeho stylu myšlení a hlavně do vašich vzbouřených emocí se trefit nedokáže.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA