Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Partnerské horoskopy - na 13. týden (28.3.2022 - 3.4.2022)

Týdenní partnerské horoskopy, tvořené zkušenými astrology, vám objasní, proč se vám daný den nedařilo. Přečtěte si partnerské horoskopy podle znamení a zjistěte, čemu tento týden budete čelit, nebo na co se máte těšit. Mnohému špatnému se můžete vyvarovat.

Beran

Jde o týden, kdy opravdu nevíte, kam dřív skočit a čím se začít zabývat jako prvním. Naštěstí se situace v neděli zklidní a vy se alespoň trochu srovnáte.

Býk

Potřebujete ho především na to, aby vás přesvědčoval, že zvládnete víc, než jste si mysleli. Jeho víra ve vaše síly, energii a inteligenci totálně přesahuje vaši sebedůvěru!

Blíženci

Na kompromisy ani jednoho z vás moc neužije. Když se však dostanete do situace, kdy jiná cesta není, dokážete se na nich dohodnout.

Rak

Konflikty, které spolu máte, dokážete vyřešit s rozumným nadhledem. Když prvotní napětí pomine, dokážete se jim dokonce začít i společně smát.

Lev

V pondělí se spolu dokážete bavit tak, abyste z toho měli oba to nejlepší. Hned ráno si začnete povídat tak, že se vám skoro nebude chtít rozejít a jít do práce.

Panna

To, že je Slunce v Beranu, ještě neznamená, že váš miláček začne hýřit aktivitou. Zatím to vypadá tak, že něco začne a bude čekat, až se k němu přidáte a dotáhnete to do finále.

Váhy

Když vám začne vysvětlovat, že si žijete nad poměry, měli byste ho zarazit. Minimálně je potřeba, abyste ho upozornili, že vám mluví do věcí, po kterých mu nic není.

Štír

O tom, že jste do něj zamilovaní a že si sami uvědomujete, že je to beznadějné, raději nemluvte. Svou situaci byste nevylepšili a Beranovi byste pak zvedli sebevědomí, což je to poslední, co potřebuje.

Střelec

Rozdíly mezi vámi nejsou zdaleka tak značné, jak se obáváte. Naopak! Váš miláček je vám podobnější, než si myslíte, Vy si to jen musíte sami upřímně přiznat.

Kozoroh

Pocit, že za všechno špatné můžete nakonec vy, ve vás umí vzbudit naprosto skvěle. Vy však nesmíte dovolit, aby vás podobné emoce ovládly a určovaly vaše další chování.

Vodnář

Před rozpory, které jsou mezi tím, co říká a co dělá, byste neměli zavírat oči. Jsou to otázky, na které musíte hledat odpovědi, i když se vám nechce.

Ryby

Když si uvědomí, v čem je jeho aktuální životní problém, je to skvělé. A když si uvědomí, že se o jeho zvládnutí musí podělit s vámi, je to ještě lepší.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA