Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Partnerské horoskopy - na 32. týden (7.8.2017 - 13.8.2017)

Týdenní partnerské horoskopy, tvořené zkušenými astrology, vám objasní, proč se vám daný den nedařilo. Přečtěte si partnerské horoskopy podle znamení a zjistěte, čemu tento týden budete čelit, nebo na co se máte těšit. Mnohému špatnému se můžete vyvarovat.

Beran

Hlavně neztrácejte smysl pro humor! Vyrazí tím dech lidem, kteří se vás dva rozhodli buď naštvat nebo rozhádat, a kteří nechápou, že se jim to přes veškerou snahu nezdařilo.

Býk

Když se s vámi nechce bavit, má smůlu. Vy odpovědi na své otázky získat chcete, a taky uděláte všechno pro to, abyste vytoužené informace měli nakonec k dispozici.

Blíženci

Když se někdo začne plést do vašich partnerských záležitostí, vy sami nic dělat nemusíte. Stačí, když necháte volné pole Beranovi, a budete pozorovat, jak to začne lítat.

Rak

Hlavně se nepleťte do toho, co se vás přímo netýká. Na tyto aktivity je u vás v tomto týdnu Beran, který se nejdříve zajímá, a pak se diví, jak si tím zkomplikoval život.

Lev

Víte, že má práce až nad hlavu, ale zároveň je vám jasné, že si ji vzít nenechá. Přesto mu vysvětlete, že potřebujete, aby i při svém vytížení věnoval jeden den v týdnu výhradně vám a rodině.

Panna

Scházet se budete až večer, ale zato ve skvělé náladě. Týden si užijete ve společnosti každý svých kamarádů, a víkend pak budete trávit s chutí spolu.

Váhy

Váš vztah je silně nevyrovnaný. Zatímco Beran vám svou lásku dává najevo při každé příležitosti, vy projevy citů šetříte. Opravdu se nemůžete chovat vlídněji?

Štír

Laskavostí a vlídným slovem s ním zvládnete daleko víc, než si vůbec umíte představit. Potíž je v tom, že při komunikaci s ním nemíváte ani na jedno dostatek trpělivosti.

Střelec

Osobní seznámení se stále odkládá. Je to skoro až divné, protože oba máte dobrou vůli, ale oba máte taky pocit, že v rozhodující chvíli zasáhne vyšší moc a vaše setkání vám znemožní.

Kozoroh

Než pořídíte svému miláčkovi kosmetiku, nenápadně se zeptejte. Vyhnete se tak situaci, kdy byste si koupili něco hodně drahého, a pak zjistili, že mu to k ničemu není.

Vodnář

Váš vztah prochází zátěžovým testem. Planety vám však dají sílu k jeho překonání, takže se opravdu nemusíte bát, že byste ho nezvládli.

Ryby

Vaše proměna je naprosto dokonalá. Beran vám přestává vyčítat váhavost a nedostatečné nasazení, protože aktivity máte momentálně podstatně víc než on.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA