Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Čínský horoskop - na 8. měsíc (1.8.2019 - 31.8.2019)

Chcete vědět, co o vás říká čínský kalendář? Prohlédněte si náš měsíční čínský horoskop, jenž odhalí vaše přednosti, ale i slabiny. Podívejte se, na to, co vám čínská astrologie doporučuje. Víte, s kým si tento měsíc budete rozumět a komu se naopak vyhnout? Jací jste podle čínské astrologie? Znáte své znamení? Horoskopy podle znamení vám to napoví...

Beran

Je potřeba, abyste nějak rozumně sladili požadavky, které vznesl v práci nadřízený, s úkoly, které vám zadal partner doma. Nesmíte dovolit, aby vám jedno nebo druhé přerostlo přes hlavu. Stejně tak je potřeba, abyste si našli rovnováhu mezi časem, který věnujete práci, a tím, který vyhradíte odpočinku. Nechcete si vyrazit do lázní, nebo alespoň někam do termálů?

Býk

Vaše vytrvalost vám pomůže i tam, kde má každý jiný potíže. Překážky překonáváte nejen rychle, ale i elegantně a s dobrou náladou. Počítejte s tím, že tím přilákáte pozornost svého nadřízeného, který vás na základě vašich výkonů pověří zastupováním kolegy. Jeho práci sice můžete zvládat levou zadní, ale přesto byste se měli tvářit vyčerpaně. Bude to daleko strategičtější!

Blíženci

Ať se pouštíte do čehokoli, zapomeňte na improvizaci. Zejména tam, kde vám na výsledku opravdu hodně záleží, musíte bedlivě dodržovat předepsané pracovní postupy. Stejně jednání je doporučeníhodné i při všech pracovních a úředních jednáních. Když váš protivník pochopí, že s ním jednáte sice tvrdě, ale s úctou, začne se k vám chovat tak, abyste se domluvili rychle a bez problémů.

Rak

Pro jistotu počítejte s tím, že vás dovolená bude stát podstatně víc, než jste čekali. Není však tím, že byste utráceli za diskotéky a jiné zábavy, které si můžete dopřát i doma. Místo toho budete jezdit na výlety, kde naberete nové znalosti. Večery pak budete trávit v místních hospůdkách, kde budete zkoumat jídla, jež jste dosud neochutnali. Bude to prostě super.

Lev

Jde o dny, kdy byste měli přemýšlet nad svými dalšími životními plány. Když přijde nabídka na výhodnou investici do nemovitostí, měli byste nad ní alespoň přemýšlet. Než se však se svými plány svěříte kamarádům, buďte opatrní. Kdyby vám kamarád výhodnou investici vyfoukl před nosem, přišli byste jak o majetek, tak o člověka, kterého jste dosud považovali za svou oporu.

Panna

Vaše budoucnost se konečně začne rýsovat v jasnějších barvách. Problémy, s nimiž jste se dosud potýkali, se konečně začínají řešit. Vy však musíte reagovat prozíravě. Tím, že budete přehnaně tlačit na pilu, nic nezískáte. Když však dáte najevo, že jste naklonění rozumné domluvě a že jste v zájmu dobré věci ochotni i ke kompromisům, půjde všechno najednou jako po másle.

Váhy

Hlavně si uvědomte, že dovolená má sloužit především k tomu, abyste si oddechli od běžných pracovních starostí a věnovali se taky trochu sami sobě. Dejte si pozor, abyste partnerovi nebo rodičům neslíbili, že jim pomůžete při úpravách v bytě nebo v domě. Budou vám sice tvrdit, že jde o pár dní, ale velice rychle byste zjistili, že jde o zásadní rekonstrukci, na niž celá vaše dovolená stačit nebude.

Štír

Když vám rozum říká, že byste měli některé své plány vzdát, protože stejně není šance, že by to vyšlo, měli byste to vzít v potaz. Neposlouchejte emoce, které vám radí, abyste ve svých aktivitách pokračovali. Stálo by vás to spoustu energie, čas a v neposlední řadě i peněz. Nakonec byste stejně museli přiznat, že jste se pustili do něčeho, co bylo namáhavé, ale v konečném součtu to nestálo za to.

Střelec

To, že v rodině i v práci panuje příjemná atmosféra, je jenom vaší zásluhou. Hádky nesnášíte a ze všech sil se snažíte, aby žádné nevznikly. Díky svému pohodovému rozpoložení se domluvíte s každým, s kým se domluvit potřebujete. Dokonce i zahraniční dopravní policie, která si obvykle na každém cizinci smlsne, se rozhodne, že vás pokárá jen napomenutím.

Kozoroh

Jsou věci, ve kterých byste neměli riskovat. Pokud se kamarádi v rámci dovolené rozhodnou, že si vyrazí do kasina, chovejte se opatrně. Můžete se tam jít podívat, ale hrát v žádném případě nesmíte. Kdybyste prohráli, ztráta peněz by vás opravdu hodně mrzela. Kdybyste však vyhráli, bylo by to ještě horší. Pak hrozí, že byste to zkoušeli znovu a znovu...

Vodnář

Především si dejte pozor na to, co odmítáte. Zákon schválnosti funguje, takže je pravděpodobné, že se budete muset věnovat hlavně tomu, o čem jste dosud nechtěli ani slyšet. Se stejnou obezřetností byste měli přistupovat k navazování mezilidských vztahů. Tam hrozí, že se nakonec necháte ke vztahu umluvit člověkem, o němž jste ještě nedávno vůbec neuvažovali.

Ryby

Léto by mělo být vyrovnané. Pokud máte pocit, že byste měli zavařovat a zpracovávat všechny zemské plody, které vám kdo donese, měli byste se nejdříve podívat do sklepa. Když zjistíte, že praská ve švech tak, že nemáte kam uskladnit letošní zavařeniny, raději skončete. Vystrčte nos od sporáku a zjistěte, jak krásně je v lese, u vody nebo třeba i na rockovém koncertě.

Předchozí měsíce


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA