Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Čínský horoskop - na 9. měsíc (1.9.2019 - 30.9.2019)

Chcete vědět, co o vás říká čínský kalendář? Prohlédněte si náš měsíční čínský horoskop, jenž odhalí vaše přednosti, ale i slabiny. Podívejte se, na to, co vám čínská astrologie doporučuje. Víte, s kým si tento měsíc budete rozumět a komu se naopak vyhnout? Jací jste podle čínské astrologie? Znáte své znamení? Horoskopy podle znamení vám to napoví...

Beran

Jde o měsíc, kdy se máte šanci na nové začátky a nové životní starty. I když už ani omylem nejste ve školním věku, můžete se těšit na spoustu nových vědomostí, které získáte. Navíc není vůbec potřeba, abyste se do učení nebo do studia nějak nutili. To, co byste jindy brali jako nepříjemnou povinnost, budete nyní vnímat jako zajímavou a navíc i přínosnou zábavu.

Býk

Potýkáte se s rozpory mezi tím, co jste si na léto naplánovali, a tím, co se dá uskutečnit. Je vám jasné, že to, co chcete, se vám přes veškerou snahu zrealizovat nepodaří. Naštěstí máte kolem sebe kamarády, kteří se vám v kritické chvíli nabídnou ku pomoci. Nehrajte si na ty, kteří všechno zvládnou sami, ale za jejich pomoc jim poděkujte. Opravdu si to zaslouží.

Blíženci

Opravdu není důvod, abyste seděli celé září doma. Momentálně máte jak čas, tak peníze na to, abyste si dopřáli ještě jednu dovolenou. Je ale potřeba, abyste si dobře vybrali místo. Na to, abyste se jen povalovali na pláži, vás neužije. Kdybyste se ale rozhodli, že si najdete pobyt, kde si poležíte u moře, ale kde budete zároveň navštěvovat památky, bylo by to vynikající.

Rak

Hlavně si nenechte namluvit, že jste zodpovědní za všechno, co se kolem vás děje, a že je potřeba, abyste napravovali celý svět. Když se budete starat o sebe a jen o to, co můžete vy sami a vlastními silami bezprostředně ovlivnit, bude to bohatě stačit. A lidi, kteří mají dojem, že toho musíte dělat víc (zejména proto, aby oni mohli dělat méně) pošlete klidně do háje.

Lev

Cesta kompromisů jste nikdy nevyhledávali, protože jste ji považovali za nedůstojnou. Teď je však potřeba, abyste změnili názor. Během následujícího měsíce pochopíte, že dobře promyšlený kompromis vám může přinést výhody, které byste přímým bojem nikdy nezískali. Když dokážete s kompromisem pracovat stejně rozumně, jako dokážete bojovat, bude to velice úspěšný měsíc.

Panna

Neustále přemýšlíte, jak to udělat, abyste si kromě času, který musíte věnovat práci, našli i pár půldnů, které můžete věnovat rodině. Uvědomujete si, že vaše děti rychle rostou a vy s nimi trávíte podstatně méně času, než byste chtěli. Teď se rozhodnete, že doženete všechno, co jste v létě nestihli a taky se do toho hned dáte. Toho, co řeknou děti, se nebojte. Budou nadšené!

Váhy

Své pracovitosti a vytrvalosti se nezbavíte. Musíte ji však využít k posílení svého postavení jak v práci, tak doma. V práci si stanovte podmínky, bez kterých dál fungovat nebudete. Když se šéf začne tvářit jako by o tom přemýšlel, nadšení nepropadejte. Dejte mu najevo, že co nejdříve čekáte nový platový výměr. A pokud vám ho nedá, půjdete si hledat štěstí jinam.

Štír

Vaše tvrdohlavost vám velice pomůže. Je jen potřeba, abyste ji nasměrovali do něčeho, co za to opravdu stojí a co má cenu. Hlavně netrvejte na tom, že toužíte jen po své bývalé lásce a o nikom jiném uvažovat nebudete. Nebylo by to k ničemu. Teď je naopak potřeba, abyste se energicky odstřihli od své minulosti a naopak se začali těšit na to, co přinese budoucnost.

Střelec

Je potřeba, abyste pochopili, že i váš jinak neodolatelný smysl pro humor by měl mít své hranice. Jakmile si v práci začnete dělat legraci z aktuálního šéfova favorita, koledujete si o průšvih. Favorit se sice časem může vystřídat, ale váš nadřízený na to, že jste si z něj dělali legrácky, nikdy nezapomene. Pokud nechcete zápasit se zbytečnými nepříjemnostmi, odolejte

Kozoroh

Šance na vylepšení vašich financí je poměrně zásadní. Pokud však chcete, aby vám příjemný stav účtu vydržel, musíte začít přemýšlet jinak, než jste přemýšleli dosud. Zapomeňte na to, že byste se předváděli před kamarády nebo kolegy tím, co si všechno můžete dovolit. Je naopak potřeba, abyste sobě i svému okolí dokázali, že umíte šetřit. Není to příjemné, ale jinak to nejde.

Vodnář

Když partnerovi něco vysvětlujete, je potřeba, abyste byli trpěliví. Zároveň se musíte smířit s tím, že ne všechno, co považujete za důležité vy, tak vnímá i on. Naštěstí máte vedle sebe člověka, který vás zná a ví, že se vás vyplatí poslouchat. Vašimi argumenty nadšený sice nebude, ale když mu vysvětlíte, že to opravdu jinak nejde, začne se chovat tak, jak je potřeba.

Ryby

Konečně máte šanci srovnat svůj soukromý život tak, abyste z něj neměli stres, ale naopak potěšení. Dalo by se říct, že v tomto směru dokážete nemožné! Zatímco dosud jste se s příbuznými svého partnera hádali, teď je necháte, aby si dělali, co chtějí. Vy si budete myslet svoje. Ušetříte si nervy a navíc za své jednání získáte i zasloužený obdiv svého miláčka. Dokonce sám přizná, že on by to tak nezvládl!

Předchozí měsíce


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA