Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Erotický horoskop - na 36. týden (3.9.2018 - 9.9.2018)

Erotický horoskop vám může napovědět o tom druhém mnoho. Je to dobrý milenec? Jaké znamení si nejlépe v posteli rozumí? A jaký je jeho sexuální apetit? To všechno tyto horoskopy dokáží. Mohou vám dokonce i poradit, jaký styl milování má váš partner nebo partnerka nejraději. A s kým si pod peřinou budete rozumět nejvíce.

Beran

Když chcete eroticky odpovědného partnera, musíte mu předem dát najevo, co od něj vlastně vyžadujete. Jakmile mu budete dávat najevo, že ho v podstatě nepotřebujete, protože se v krajním případě dokážete obejít s erotickými pomůckami, jeho erotické tužby to moc neposílí. Může dokonce usoudit, že vlastně není důvod, aby pokračoval ve vztahu, kde je zbytečný.

Býk

To, že máte zejména ve druhé polovině týdne práce až nad hlavu, je naprosto přirozené. Práce se vám navíc daří tak, že nemáte nejmenší důvod k nespokojenosti. Erotiku můžete v této atmosféře vnímat buď jako neskutečné zdržování, nebo jako příjemnou aktivitu, při níž si srovnáte myšlení. Lepší by byla samozřejmě druhá možnost. V miláčkově objetí si propláchnete hlavu a pak se s novou chutí vrhnete do další práce.

Blíženci

Představa časně ranního sexu vám na rozdíl od ostatních ani trochu nevadí. Měli byste si však dát pozor, aby nevadil miláčkovi. Zatímco Býci, Panny a Kozorozi budou vaším nápadem nadšení, zbytek zvěrokruhu vás ráno s vašimi erotickými nápady pošle do háje. Vy se pak musíte zatvářit kajícně a začít vysvětlovat, že vás půvab vašeho miláčka okouzlil tak, že jste se nedokázali ovládnout.

Rak

Partnerskou atmosféru vylepšete tím, že miláčka začnete chválit. Obvykle vám rozebírání jeho erotických výkonů připadá jako něco, co je tak trochu nepatřičné, ale tentokrát se musíte překonat. Váš miláček je ve stavu, kdy potřebuje povzbudit. Musí slyšet, že ho považujete za skvělého milence. Skvělým milencem sice zdaleka není, ale když zůstane chvíli ve vaší péči, určitě se jim stane!

Lev

To, že jste svého vysněného partnera získali, by se v případě někoho jiného dalo hodnotit skoro jako zázrak. Ve vašem případě jde však o logický vývoj situace. Nezájem jste dokázali předstírat tak dokonale, že jste ho začali zajímat. Od prvních projevů zájmu byl k momentu, kdy se vám do postele sám doslova vrhl, jenom krok. Už o víkendu budete fungovat jako čerstvě zamilovaný a velice spokojený pár.

Panna

I vy umíte vystupovat jako svůdníci první kategorie. Když chcete svého miláčka získat, dokážete pro to udělat i nemožné. Stačí, aby naznačil, že by večer měl v posteli rád nadrženou sestřičku nebo rozverného hasiče, moc rádi mu vyhovíte. Shánění patřičného oblečení a chystání vhodných kulis vás navíc bude bavit stejně nebo ještě trochu víc, jako sex sám.

Váhy

Když vám partner začne vysvětlovat, že je vám neustále věrný a že ho ani nenapadne, aby vám zahýbal, měli byste zpozornět. Stejně tak zpozorněte, kdy začne při sexu předvádět něco, čemu se dosud vyhýbal. Kdyby to byl výsledek jeho fantazie a touhy, aby vám vyhověl, bylo by to skvělé. Kdyby však bral soukromé erotické lekce s někým jiným, bylo by to podstatně horší.

Štír

Na sexu se domlouvejte hned ráno. Když miláčkovi zavoláte do práce a představíte mu veškeré své plány, bude to neobyčejně prozíravé. Miláček tak bude mít celý den na to, aby vymyslel, čím vás tentokrát překvapí. Navíc budete mít záruku, že půjde z práce rovnou domů. Pak přijde v době, kdy budete nachystaní na erotické hrátky a ne na to, abyste mu vynadali, že jde zase pozdě.

Střelec

Problém je v nedostatečné časové synchronizaci. Ve vašem případě to vypadá tak, že miláček má největší chuť po ránu, kdy vy ani nevíte, jak se jmenujete. Vy byste si zase dali říct večer, kdy je miláček v posteli a veškeré vaše erotické pokusy vnímá neskutečně nelibě. Nezbude, než abyste se sexem počkali na sobotní poledne, kdy se konečně dokážete shodnout a domluvit.

Kozoroh

Krizový moment probíhá v sobotu večer. Venuše se dostává do kvadratury s Marsem a vy do stavu, kdy máte pocit, že vás miláček nebere ani trochu vážně. Než mu to však začnete vyčítat, sáhněte si do svědomí. Možná tím jen reaguje na vaše obdivné řeči, které se týkaly vašeho nového kolegy. Doma jste o něm v poslední době mluvili víc, než je zdrávo. Tím jste partnera opravdu hodně naštvali.

Vodnář

To, že chcete dávat miláčkovi své city a emoce najevo tím, že ho nejdříve šokujete, není rozumné. Mohli byste ho tím ztratit navždy. Opravdu není důvod, abyste ho podrobně seznamovali s dosavadním průběhem vašeho erotického života. Po vašem vyprávění by začal žárlit nejen na lidi, kteří ve vašem erotickém životě nějakou roli hráli, ale i na ty, kteří by tuto roli teprve hrát mohli.

Ryby

To, že se vám někdo líbí, ještě neznamená, že se po něm musíte hned vrhnout. Dopřejte sobě i jemu čas, abyste se mohli normálně bavit a trochu více se poznat. Bude to docela sympatické. Vrátíte se do doby, kdy to mezi vámi a budoucími partnery jiskřilo, a kdy jste si uměli vychutnávat nejen fyzické kontakty, ale i přísliby dalšího vývoje situace. Musíte si přiznat, že to vlastně vůbec není špatné...

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA