Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Erotický horoskop - na 05. týden (28.1.2019 - 3.2.2019)

Erotický horoskop vám může napovědět o tom druhém mnoho. Je to dobrý milenec? Jaké znamení si nejlépe v posteli rozumí? A jaký je jeho sexuální apetit? To všechno tyto horoskopy dokáží. Mohou vám dokonce i poradit, jaký styl milování má váš partner nebo partnerka nejraději. A s kým si pod peřinou budete rozumět nejvíce.

Beran

Na začátku týdne nebude váš erotický život ani jeho plusy a mínusy na pořadu dne. O to víc byste se mu měli věnovat od pátku do neděle. Luna bude ve vašem znamení a vy budete doslova překypovat energií a chutí do života. Oba s údivem zjistíte, že spolu po sexu dokážete probrat i to, co byste jindy vnímali jako téma pro velice ohnivou hádku. Tentokrát vám to prostě klape...

Býk

Když se miláčkovi něco tak moc nepovede, neberte to z jeho strany jako schválnost, ale jako něco, co se občas stává. To, že byste ho trestali tím, že mu odmítnete sex, vás nesmí ani napadnout. Mohli byste se taky dostat do situace, kdy byste zjistili, že mu vaše odmítnutí nejenže neublížilo, ale že ho v podstatě spíše potěšilo. Pak byste zase museli přemýšlet, jak váš vztah vylepšit a jak do něj erotiku vrátit.

Blíženci

Když vám miláček vytkne, že se v tom, co se týká erotiky, chováte naprosto necitlivě, přemýšlejte, zda náhodou nemá pravdu. Váš smysl pro humor je sice skvělý, ale kvalitu svého erotického života jím moc nepozvednete. Jakmile miláček usoudí, že si z něj a z toho, co má v sexu rád, děláte legraci, opravdu se naštve. Můžete mu sice vysvětlovat, že to tak nemyslíte, ale on vám to stejně věřit nebude.

Rak

O tom, že byste vyzkoušeli sex v netradičních kulisách, uvažujete už dávno. Se sexem pod sprchou, který byste s miláčkem chtěli vyzkoušet, však začínejte opatrně. Zejména od pátku do neděle, kdy je Luna v Beranu, si dávejte pozor. Sex, který by skončil pádem a následným pobytem na úrazové pohotovosti, by byl sice nezapomenutelný, ale taky dost bolestivý.

Lev

Dosud jste si mohli myslet, že situace, kdy se do vašich erotických hrátek zapojuje domácí zvíře, je roztomilá. Teď však zjišťujete, že opak je pravdou. Váš čtyřnohý kamarád na vašeho partnera vyloženě žárlí a vy nevíte, jak k nim oběma přistupovat. Můžete dokonce přemýšlet, zda by nebylo lepší, kdybyste si našli partnera, jenž by vaší chlupaté lásce tak moc nevadil.

Panna

Váš erotický potenciál je na značně vysoké úrovni. Stačí, abyste se na miláčka jen podívali, a všechno je jasné. Přesto však mezi vámi může vypuknout spor. Týká se toho, zda se milovat spíše ráno nebo večer. Miláček vám vysvětluje, že ranní sex je krásným startem do pracovního dne, zatímco vy si myslíte, že je lepší večer, kdy nemusíte myslet na to, že se za chvíli musíte zvednout a jít do práce. Kdo zvítězí?

Váhy

Vaše umění při vytváření příjemného domácího prostředí se obrátí proti vám. Miláček si ho užívá a vychutnává tak, že po návratu z práce hned usedne a skoro až usne. Když k tomu připočítáte vynikající jídla, která mu servírujete, není divu, že o sex ztrácí veškerý zájem. Sedí doma, blaženě se dívá do neznáma a o tom, že vy toužíte, ho ani trochu nezajímá.

Štír

Ve středu a ve čtvrtek, kdy je Luna v Rybách, si dávejte pozor na to, co svému miláčkovi říkáte. Uvědomte si, že může být přecitlivělý a na vaše slova reagovat zcela jinak, než reaguje obvykle. Vy si sice můžete být jistí, že mluvíte nesmírně vtipně, ale on to nějak nedokáže ocenit. To, že se pak od vás večer v posteli odtáhne, bude z jeho strany jen logickým krokem.

Střelec

Představa partnera, s nímž si dokážete o všem včetně sexu popovídat, se vám naplní rychleji, než byste čekali. Objevit se může už v pondělí. Přinese vám ho novoluní ve vašem komunikačním sektoru a bude to stát opravdu za to. Musíte si však dát pozor, abyste to s požadavky na jeho dokonalost nepřehnali. Odpíchněte se od zdařilého sexu a počkejte, co bude dál.

Kozoroh

Opět se ukáže, že dáváte přednost praxi před teorií. Když se dostanete k erotické literatuře, s chutí si do ní pustíte, ale velice rychle vás začne nudit. Usoudíte, že živý partner, na kterého si může sáhnout, je daleko příjemnější. Kdybyste se však rozhodli, že se do knížky ponoříte spolu, mohlo by to vynést váš erotický život na daleko vyšší a zajímavější úroveň.

Vodnář

Když se v pondělí, kdy se ve vašem znamení odehrává novoluní, rozhodnete, že někoho získáte, taky se vám to podaří. Nečekejte však zbytečně dlouho! Všechno musíte stihnout do soboty tak, abyste využili Merkura, který až do nedělního poledne pobývá ve vašem znamení. Když si na finální útok vyčleníte pátek a sobotu, v pátek se situace zlomí a v sobotu můžete být u cíle.

Ryby

Nevypadá to na lásku, ale na velice osudový a přitom vášnivý vztah. Nabídka přijde hned v pondělí a bude naprosto jednoznačná. Vy pak můžete přemýšlet, zda ji přijmete, nebo odmítnete. V každém případě byste však měli mít dopředu přichystané argumenty, které použijete. Zároveň si uvědomte, že odmítnutím přicházíte o šanci na poznání něčeho, co jste v erotické oblasti dosud nezažili.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA