Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Erotický horoskop - na 06. týden (4.2.2019 - 10.2.2019)

Erotický horoskop vám může napovědět o tom druhém mnoho. Je to dobrý milenec? Jaké znamení si nejlépe v posteli rozumí? A jaký je jeho sexuální apetit? To všechno tyto horoskopy dokáží. Mohou vám dokonce i poradit, jaký styl milování má váš partner nebo partnerka nejraději. A s kým si pod peřinou budete rozumět nejvíce.

Beran

O tom, zda a kde budete slavit Valentýna, diskutujete už hodně dlouho. To, že miláček tento podle něj cizácký svátek odmítá, ještě nic neříká o tom, že ho slavit nebudete. Váš partner sám sice slavit nechce, ale když oslavu připravíte vy, bude docela spokojený. Když navíc využijete energie Marse z Býka a večer zakončíte sexem, budete navýsost spokojení oba.

Býk

Mars, který se ve čtvrtek dostává do vašeho znamení, se vám postará o spoustu erotické inspirace. Nebude to sice nic neklasického ani překvapivého, ale to vám vadit nebude. Miláček bude nadšený. To, co vám oběma vyhovuje, teď děláte zcela novým a vám oběma vyhovujícím způsobem. Do neděle se sice moc nevyspíte, protože budete pořád něco zkoušet, ale to vám vadit nebude.

Blíženci

V době, kdy je Slunce ve Vodnáři, máte ke svému partnerovi dost rozporuplný přístup. Na jedné straně chcete, aby si s vámi povídal, na druhé byste moc rádi prožívali erotický život v kvalitě, o které si vyprávějí kamarádi. Než však začnete miláčkovi vyčítat, že je k ničemu, přemýšlejte. Kdybyste si připustili, že polovina z toho, co kamarádi vyprávějí, je vymyšlená a ta druhá silně nadsazená, byli byste ve vztahu rázem daleko spokojenější.

Rak

To, že si v pátek či v sobotu, kdy je Luna ve vašem znamení, v rámci plesu nebo večírku nějak zaflirtujete, berte jako příjemnou zábavu a milé trávení volného času. To, že byste z toho vyvozovali něco jiného a hlubšího, ve vašem případě v úvahu nepřipadá. Teď to musíte jen vysvětlit svému miláčkovi tak, aby všechno pochopil a nedělal kvůli tomu zbytečné drama.

Lev

Ve vašem erotickém životě se nic zajímavého neděje. Jiní by měli možná pocit, že jim na dveře klepe zhoubná nuda, ale vy jste blahem bez sebe. S tím, jak to mezi vámi a partnerem vypadá, jste maximálně spokojení. Představa vášnivého vztahu, kdy byste se jeden vůči druhému vymezovali tak, že byste neměli čas na normální život, vás ani trochu neláká a nepřitahuje.

Panna

Nedělní sextil mezi Venuší a Neptunem se vám stará o velice intenzivní erotický život. Vůbec se nepoznáváte! V sobotu dokonce kvůli sexu odložíte nebo úplně vypustíte každotýdenní výpravu na farmářský trh. K tomu, že byste kvůli sexu vypustili vaření tak, že rodinu pozvete na oběd do fastfoodu, jste se sice neodhodlali, ale i to se už v blízké budoucnosti rýsuje.

Váhy

Neustále máte pocit, že byste do svého erotického života měli vpustit více romantiky. Zkuste k tomu využít Valentýna. Jindy by se miláček nad postelí, osvětlenou svíčkami, skoro až zašklebil, ale tentokrát mu to bude připadat jako něco naprosto přirozeného. S lístky růží, které byste rozházeli po posteli, však raději neexperimentujte. Bylo by to drahé a výsledek by byl nejistý.

Štír

V pátek a v sobotu, kdy je Luna v Raku, je i v erotice potřeba opatrnost. Kdyby vám miláček začal vysvětlovat, že z tak krásného sexu přece musí být miminko, nedokázali byste se jeho požadavkům vzepřít. Velice rychle byste pak zjistili, že jste se ocitli někde, kde jste zatím být nechtěli. Následně byste se mohli zlobit jak na partnera, tak na sebe, ale to už by k ničemu nebylo.

Střelec

Ve středu a ve čtvrtek, kdy je Luna ve vašem partnerském sektoru a kdy se Mars ve vašem sektoru lásky a romantiky setkává s Uranem, se máte na co těšit. Konečně máte šanci narazit na člověka, který vás přijme takové, jací doopravdy jste. Zvlášť krásné to ale bude v momentě, kdy se dostanete do postele. Nemusíte si na nic hrát, ani nic předstírat, ale přesto jste naprosto spokojení.

Kozoroh

Na úvahy o tom, čím byste mohli vylepšit svůj erotický život, vám odpoví první dámský časopis, který se vám dostane do rukou. Najdete tak spoustu inspirace pro sebe i pro partnera. Když se však rozhodnete, že využijete nabídku a půjdete si koupit nějakou erotickou pomůcku, připravte se na šok. Některé totiž připomínají umělecká díla, ale taky jako umělecké dílo stojí.

Vodnář

Ve čtvrtek, kdy se Mars dostává do Býka, budou s erotikou problémy. Vy oba máte sice dobrou vůli, ale vaše děti a třeba i domácí zvířata jsou zcela jiného názoru. Mají pocit, že je vám veškeré soukromí na škodu a že tedy žádné nepotřebujete. Potíže budou zejména s menšími dětmi. Ty se vám nacpou do postele právě ve chvíli, kdy je tam nebudete chtít ani potřebovat.

Ryby

Miláčka můžete sice cestou sexu získávat, ale není moc jasné, že se vám to povede. Pokud potřebujete v tomto směru zaznamenat opravdový úspěch, musíte počkat do neděle. Venuše se hned ráno dostává do sextilu s Neptunem ve vašem znamení a přinese vám v erotice šance, o kterých jste dosud jen snili. Večer pak budete unavení k padnutí, ale taky naprosto spokojení až blažení.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA