Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Erotický horoskop - na 26. týden (24.6.2019 - 30.6.2019)

Erotický horoskop vám může napovědět o tom druhém mnoho. Je to dobrý milenec? Jaké znamení si nejlépe v posteli rozumí? A jaký je jeho sexuální apetit? To všechno tyto horoskopy dokáží. Mohou vám dokonce i poradit, jaký styl milování má váš partner nebo partnerka nejraději. A s kým si pod peřinou budete rozumět nejvíce.

Beran

Když po miláčkovi něco chcete, řekněte mu to klidně, jasně a jednoznačně. Může sice mít pocit, že jste ve svém popisu erotických tužeb mohli být romantičtější, ale nakonec se s tím smíří. Dokonce sám přizná, že ho styl vašeho projevu vyloženě zaujala. Nakonec vám sám řekne, že se o něj snažila spousta lidí, ale tak upřímně a přímočaře se nevyjadřoval nikdo.

Býk

Sex ve vašem případě funguje jako ten nejlepší lék na všechny životní frustrace. V náručí svého partnera zapomenete na všechno, co se vám v minulých týdnech nepodařilo, a získáte energii, která vám pomůže zvládnout všechno, co si pro vás život nachystá. Výsledkem bude vaše dobrá nálada a pozitivně naladěný partner. Ten konečně pochopí, že sex je nejen důležitý, ale i užitečný.

Blíženci

Bylo by dobře, abyste miláčka poučili, že sex funguje trochu jinak, než si představuje. Pokud si od pondělí do středečního odpoledne myslí, že stačí, aby se na vás podíval, a vy začnete tát, musí zjistit, že se zásadně zmýlil. I když jde o dny, kdy je Venuše ve vašem znamení, musí pochopit, že ke vzrušení potřebujete víc, než jen strohé oznámení, že by vás opravdu chtěl.

Rak

Hlavně partnerovi nevysvětlujte, že jsou i jiné druhy vášně než je ta, která spojuje vás dva. Nejdříve vám to nebude věřit. Pak pochopí, že to myslíte vážně a patřičně se naštve. Vůbec mu nedojde, že můžete vášnivě milovat třeba kytky na zahradě nebo knížky svého oblíbeného spisovatele. Vášeň má spojenou výhradně se sexem a nechápe, že to může fungovat i jinak.

Lev

Mars, který se v úterý ráno dostává do vašeho znamení, se postará o zajímavé zážitky. To, že někoho odmítáte, ještě neznamená, že vás vezme vážně a bude vás respektovat. Dokonce se můžete dostat do situace, kdy vám začne vysvětlovat, že byste ze vztahu s ním získali nejen zajištění, ale i nejrůznější protekce. To, že svou erotickou přízeň nechcete za podobné výhody měnit, vůbec nechápe.

Panna

Je nejvyšší čas, abyste miláčkovi dokázali, že řeči o nedostatku sexuálního apetitu u Panen patří jen k nepodloženým astrologickým pomluvám. Využijte soboty a neděle, kdy je Venuše v Raku a Luna ve vašem znamení a předveďte mu veškerý svůj erotický repertoár. V sobotu si ještě může myslet, že své erotické zaujetí předstíráte, ale už v neděli bude muset uznat, že je opravdu autentická.

Váhy

Přiznejte si, že vás miláček svými nápady rozčiluje! Když po vás zejména o víkendu začne chtít sex v době, kdy budete ještě s chutí spát, neodoláte a pošlete ho do háje. Bude to pro něj šok! Navíc vám hned sdělí, že na takové jednání není zvyklý. Vám nezbude, než abyste mu připomněli, že sex máte moc rádi, ale nejdříve na něj musíte být pořádně vyspaní a správně naladění.

Štír

Setkání s bývalou láskou proběhne velice zajímavě. Navenek se k sobě chováte zdvořile. Dokonce si vyměníte pár vět a projevíte zájem o to, co dotyčný dělá. Postranní pozorovatelé si vůbec ničeho nevšimnou. Vám oběma však bude jasné, že se za zdánlivou lhostejností je skrytý oheň, který jen čeká na vhodnou příležitost, aby se ještě jednou pořádně rozhořel.

Střelec

Některé lidi si držte od těla. Když jim dovolíte, aby vás zahrnuli svými problémy a starostmi, začnete si je brát tak, že si je budete brát i do postele. Když miláček pochopí, odkud vaše nesoustředěnost pramení, bude dost naštvaný. Dokonce vám může říct, že je sice nakloněný všemu odvážnému, ale to, abyste si do postele tahali někoho třetího a jeho starosti, opravdu nestrpí.

Kozoroh

Zatmění, které se v úterý odehraje ve vašem partnerském sektoru, varuje. Pokud si myslíte, že jsou vám hvězdy nakloněné tak, že se žádný váš úlet neprozradí, je to omyl. Zejména ve středu večer, kdy se do partnerského sektoru přesune Venuše, by se zcela jistě našla dobrá duše, která by veškeré vaše prohřešky vašemu partnerovi podrobně popsala. Opravdu bude lepší, když riskovat nebudete.

Vodnář

Když chcete partnera získat, jste kvůli tomu ochotní dělat i to, co by vám zdravý rozum jindy nikdy neodsouhlasil. Zejména ve čtvrtek a v pátek, kdy Luna prochází vaším partnerským sektorem, umíte bezchybně vycítit, co v posteli potřebuje a hned mu to poskytnete. Dejte si jen pozor, aby neusoudil, že se může o kvalitu vašeho erotického života přestat starat, protože si všechno přece vezmete na starosti vy.

Ryby

Když vám miláček začne vyprávět, že by moc chtěl okořenit váš erotický život, a důkladně popíše, jak by si to představoval, budete hodně překvapení. Vzpomenete si na chvíli, kdy jste mu něco podobného navrhovali vy a on o tom nechtěl ani slyšet. Teď jen přemýšlíte, co se stalo, že se v poslední době jeho názory tak posunuly a on se rozhodl, že to přece jen vyzkouší.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA